|
Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Η χλωρίδα σαν σημαντικό συστατικό ενός υγειούς υγροβιότοπου. Ενισχύει το έργο της φίλτρανσης και μετατρέπει το χώρο σε μια γωνιά ξεκούρασης του πνεύματος και των οφθαλμών. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Πάρα πολύ όμορφα! Δεν είχα ξαναδεί άνθος από e.d.
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ίδιο κι εγώ! Φέτος που δεν αραίωσα, είδα αρκετά ανθάκια! Να τα χαιρόμαστε!!!
![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
|||
|
|||
![]()
Το θέμα είναι, μήπως πρέπει να τα αραιώσουμε για διευκόλυνση των ψαριών;
Σε μένα τουλάχιστον τα ψαράκια δυσκολεύονται να μετακινηθούν σε ορισμένα σημεία με πυκνή βλάστηση, αλλά από την άλλη κάποια χώνονται επίτηδες ανάμεσα και βοσκάνε... Τα δε κόι έχουν εξαφανιστεί μόνο στα βαθύτερα και πιο ανοιχτά σημεία, επιτρέποντας σε κάποια άλλα φυτάκια να ξεμυτίσουν επιτέλους... |
|
||||
|
||||
![]()
Να πω την αλήθεια δεν ξέρω αν αρέσκονται ή αν δυσκολεύονται τα χρυσόψαρα (δεν έχω κόι) αλλά εγώ έβγαλα ένα κουβά κερατόφυλλο και ντένσα, για να αραιώσουν λίγο. Το σημείο όπου άνθισαν δεν το πείραξα για να απολαμβάνω τα μικρούλια ανθάκια!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
sae k egeria densa | ilias13 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 18-06-11 22:31 |
egeria densa | andst87 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 31 | 25-05-09 17:06 |
ερωτηση για egeria densa | prodigy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 08-01-08 17:25 |
¶λγη σε Egeria Densa | ΕΛΒΙΡΑ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 9 | 12-12-07 21:29 |
Φύτεμα Egeria densa | ΠΑΝΟΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 28 | 17-01-07 01:43 |