|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Βασιλη ναι, σου ζητησα να γραψουμε 2 λογια και να πουμε μερικα πραγματα για αυτη τη φιλτρανση ωστε να μεινουν και οι πληροφοριες και να μην σε κουραζω με πμ!
Και ευχαριστω για το χρονο σου παντα! ![]() Παράθεση:
![]() Εχε υπ'οψιν σου τι λες και σε ποιον το λες!!! ![]() Κατα δευτερων για πες μου...ολο αυτο δεν ξεκινησε με γνωμονα την φιλτρανση πισινας και μετα περασε και στα ψαρια? Η εγινε το αντιθετο? Το Bed Filter ειναι η εξελιξη του φιλτρου αμμου δηλαδη? ![]() Παράθεση:
![]() Μιλαμε παντα για αυτην την λογικη που για μενα ειναι και το κλειδι της επιτυχιας. Να μην ξεφευγεις στα ταϊσματα σου και την αλλαγη νερου να την εχεις σαν ευχαριστηση, οχι σαν ρουτινα... ![]() Παράθεση:
![]() Αντε παλι η UV.... ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Επίσης, σε 15,000 λίτρα, θα βάλεις το πολυ ένα ζευγάρι arapaima ενώ στα ίδια λίτρα 15 κοι. Εδώ ακριβώς βασίζεται η λογική μου και βεβαίως δεν θα ήθελα να ξεχάσουμε ότι όταν βάλεις ένα μεγάλο κοι σε ένα κενό ενυδρείο, θα βρει τρόπο να το λερώσει. ![]() ![]() Παράθεση:
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
![]() Κώστα, βρήκες εταιρείες που κατασκευάζουν σήμερα τέτοια φίλτρα για ενυδρεία? Ρίξε τα στο τραπέζι. ![]() ¶στε κάτι για αργότερα.... ![]() Βασικά είναι ένα είδος φιλτραρίσματος για τα πολύ χοντρα, πρώτο στην φίλτρανση. Θα μιλήσουμε γι' αυτό αργότερα. ![]()
|
||||
|
||||
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η ζητηση ειναι αναλογη της προσφορας... ![]() Παράθεση:
Φυσικα ομως δεν μπορεις να επαναπαυθεις σε ενα φιλτρο και να ταϊζεις σαν %%^^&*@@ οσο καλο κι αν ειναι! Εχει κι αλλο ενα ομως τεραστιο πλεονεκτημα... Η βιολογια που αναπτυσεται στην αμμο, δεν αναπτυσεται σε κανενα μα κανενα αλλο βιολογικο υλικο! Ζωη!!!!! ![]() Παράθεση:
Ολα αυτα τα φιλτρα προοριζονται για πισινες. Απλα ο κοσμος τα λειτουργει και σε αλλου ειδους συστηματα....(μεχρι και σε spa εχω διαβασει). Εχω κανει καποια σχετικη ερευνα αλλα οτι εχω το εχω σε χαρτομανι διοτι ειχα παει σε μια εκθεση για πισινες που εγινε πριν λιγους μηνες εδω σε εμας και πηρα μπολικο υλικο... Οχι μονο για φιλτρα αμμου αλλα και για αντλιες, μεγαλα προφιλτρα νερου, πολυεστερικες δεξαμενες κτλπ... ![]() Παράθεση:
Δεν το γνωριζα καθολου αλλα... Τι ψευτια-μουφα ειναι αυτη?! Ειδα και κατι τιμες 600++ δολλαρια για να κραταει τα χοντρα μια σητα?! ![]() Δεν πιστευω πως αξιζει τα λεφτα του, ασε που στο φτιαχνω αυριο DIY και σου το στελνω αμα θες! Φανταζομαι αυτο τραβαει απο skimmer επιφανειας λογικα? |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αραγωνίτης vs Coral sand | Crazy_Beaver | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 27-11-10 23:05 |
SILICA SAND | fishme1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 1 | 21-10-08 23:35 |
Hydor Filters | Moutralewn | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 26-11-07 23:02 |
Live Sand | azeritis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 25-02-03 00:05 |
Filters + Salt in water | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 20-12-02 12:17 |