|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.ξερει να μου πει καποιος αν ειναι αρσενικο η θυληκο αυτο το protomelas?
|
|
|||
|
|||
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Κώστα...ωραίο!!
Για μένα,άλλαξε τις πέτρες σου με κάποιες που θα έχουν γωνίες για να ταιριάξουν τέλεια με το background.... |
|
||||
|
||||
![]()
μεγαλη αλλαγη
![]() ![]() ωραιο κ η πλατη ![]()
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ωραια και τα δυο στησιματα που εκανες. Μπραβο
Εγω ετοιμαζομαι να κανω κατι σαν το πρωτο σου και με πολυ παρομοια ψαροσυνθεση με αυτη που ειχες αλλα σε βλεπω οτι το αλλαξες πολυ συντομα και με εβαλες σε σκεψεις. Με ποιο στησιμο εισαι πιο χαρουμενος? Και αν γινεται πες μου τι ακριβως background εχεις βαλει στο δευτερο? δεν φαινεται για αφισα και παλι πολυ ωραιες και οι 2 προσπαθειες ! |
|
|||
|
|||
![]()
Βαγγελη ευχαριστω.θα κοιταξω να βρω πετρες που να ταιριαζουν με τη πλατη
rawnerve να σαι καλα. ektorakos η πλατη δεν ειναι αφισα.ειναι κατασκευη(πολυ απλη) με φενιζολ dow μπλε 3 ποντων(γινεται και με ασπρο 2 ποντων) και 3 χερια τσιμεντοειδη (durostic d1 με προσθηκη γαλαγτωματος d20).μια φωτο πριν το γεμισμα. ![]() Uploaded with ImageShack.us αν εννοεις το πρωτο στησιμο με τους δυο λοφους που ηταν για mbounas λογω οτι ηταν ψηλο τις κολλησα τις πετρες που ηταν λαθος γιατι δεν μπορουσες να επεμβεις καθολου(απομακρυνση ψαριων,γεννες κ.τ.λ).οταν τις ξεκολλησα δεν μπορουσα να το κανω τοσο ψηλο(μην γινει καμμια κατολισθηση) και εκτος αυτου τα ψαρια που ειχα βαλει δεν πολυκυκλοφορουσαν οποτε ειπα να παω σε αλλη ψαροσυνθεση και να προσπαθησω να κανω στησιμο που ταιριαζε περισσοτερο στις αναγκες τους(περισσοτερο χωρο για κολυμπι).στην φαση που ειναι τωρα ειμαι ικανοποιημενος. |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα σε ολους.στις φωτο η τελευταια(μαλλον)αλλαγη στο ενυδρειο.
![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us ![]() Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
![]()
Τελευταια και καλιτερι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αφρικανοσχέδια | Crazy_Beaver | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 66 | 02-01-11 10:25 |
νεος στο forum και νεος στο θαλασσινο | makisktm | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 38 | 17-03-07 17:38 |
νεος στο χωρο... | rockxk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 31-12-06 10:22 |