|
|
||||
|
||||
![]()
είναι με πηνίο αυτές ...
θέλουν τα αμπέρ τους ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι δεν εφτεγε αυτο αλλα το οτι δεν γνωριζα πως λειτουργει.
Νομιζα οτι το διαφραγμα που εχει που εχει στο κεντρο η βανα ειναι το κλειστρο. Αλλα αυτο δεν κινηται αλλα ανοιφει μια βαλβιδα πανω απο αυτο που δεν την βλεπω. παει σχεδο ιμικικλικα η ροη του νερου!!
|
||||
|
||||
![]()
Δεν δουλευουν έτσι τα σαμπ φιλε μου, χρειαζεσαι μια υπερχειλιση
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
εγώ μπερδεύτηκα - με όλους σας
αλλά δεν πειράζει καλή επιτυχία σε ότι κι αν κάνετε ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απλα δεν φτιαχνω απλα μονο ενα sub. Κανω κατι πιο πολυπλοκο και θελω μια εξτρα ασφαλεια!
|
||||
|
||||
![]()
συγνωμη δεν καταλαβα , πες τι εχεις στο νου σου για να το δουμε .. αν δεν κανω λαθος τετοια βανα δεν εχουν τα πλυντηρια; που οταν δινει ρευμα το πλυντηριο ανοιγει για να αδειαζει ο καδος , παντος μου φαινεται πολυ περιεργο αυτο που θελεις να κανεις
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλε μου αυτες οι βανες θελουν πιεση, αυτο ισως να μην ειναι θεμα αλλα με την πρωτη βρωμια θα μπουκωσουν... Και αν στην διακοπη μεινουν ανοιχτες απο σκουπιδακια?? Καλα αυτο, θα αδειασει το ενυδρειο μεχρι εκει που ειναι ο σωληνας, μολις ξαναρθει το ρευμα θα αδειασει και ολο το σαμπ μεσα γιατι ο σωληνας θα ειναι αδειος και δεν θα καταβαζει νερο... Οποτε υπερχειληση η τρυπα στη πλατη στο υψος που θελεις, δοκιμασμενο και πετυχημενο σε καθε περιπτωση, γιατι το κουραζεις??
|
|
||||
|
||||
![]()
Λογω τεχνικων δυσκολιων δεν μπορω να κανω τρυπα στο ενυδρειο.
Οποτε σας δειχνω περιπου τι θα φτιαξω για να καταλαβετε. Το ξερω οτι ισως να μην εχω μεγαλη πιεση λογο της βανας αλλα αυτο βλεποντας κ πρατοντας. 1)το ψυγειο ειναι ερμητικα κλειστο και θα εχει λιγο γιαλοβαμβακα για να μην περναει σκουπιδι υστερα στην βανα. (Βανες ειναι οι ρομβοι) 2) Σε διακοπη ρευματος δεν μενει κανεις σωληνας χωρις νερο. Απλα σταματαει η κυκλοφορια και μενει εκει το νερο οπως στα εξωτερικα φιλτρα.
|
|