|
|
||||
|
||||
![]()
γιατι ειναι καπως κυματισμενη η ραγχη του?
|
|
|||
|
|||
![]()
πολυ ομορφα φιλε...να ρωτησω η αναπαραγωγη του μονομαχου ειναι ευκολη η δυσκολη?
|
|
||||
|
||||
![]()
δεν ξερω. περα απο αυτο συμπεριφερεται κανονικα.
Παράθεση:
απλα θελει να αφιερωσεις χρονο. |
|
||||
|
||||
![]()
Είναι συχνό φαινόμενο σε διασταυρώσεις DT μονομάχων δυστυχώς. Στην περίπτωση αυτή η θηλυκιά προφανώς κουβαλούσε το υπολειπόμενο γονίδιο για τη διπλή ουρά γιαυτό άλλωστε δώσανε DT απογόνους
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Δεν υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα, είναι σκελετική παραμόρφωση αλλά δεν είναι πολύ extreme η περίπτωσή σου. Πολλοί εκτροφείς κάνουν ευθανασία σε τετοια άτομα αλλά εμένα δεν μου πάει η καρδιά εκτός και αν υπάρχει πολύ σοβαρό πρόβλημα (δηλαδή δεν μπορεί να κολυμπήσει το ψάρι). Απλά μην το χρησιμοποιείσεις για αναπαραγωγές στο μέλλον
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
οχι δεν θα το ζευγαρωσω. και θα το τονισω σε οποιον το παρει.
|
|
|||
|
|||
![]()
εχω διαβασει πανω κατω καποια πραγματα αλλα σιγουρα ειναι τελιως διαφορετικο να μου το πει καποιος που εχει ζησει το ολο θεμα......μετα το καλοκαιρι σκευτομαι (αν χωραν στα μετρα του ενυδρειου μου που ειναι 40λ)να παρω 2 θυλικες και να δοκιμασω και εγω...παντως τα μικρουλια σου ειναι κουκλακια...και παλι να σου ζησουν!!!!!!
|
|
||||
|
||||
![]()
καμια 10ρια μονομαχακια ειναι ακομα εδω και βοσκουν οποιος ενδιαφερεται να γινει μπαμπας - μαμα να στειλει πι-εμ.
2 ειναι αρσενικα. τα υπολοιπα κοριτσακια. τα εχω το καθενα σε ξεχωριστο ενυδρειο. τα κοριτσα εχουν συνηθησει μονα τους.. εκανα το πειραμα να τα βαλω μαζι προχτες και πεσανε τρελες μπουφλες. τα πιτσιρικια περιμενουν καλους γονεις ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
κανενας καλος halfmoon βγηκε?
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφα αν και οι φωτος τα αδικούν μάλλον
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τον halfmoon ξεχασετον... ας πουμε οτι επαθε ενα ατυχημα.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο project! | vag0s | Malawi | 31 | 11-06-10 17:38 |
DIY co2 project | platy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 43 | 26-04-10 08:24 |
Μoonlights Project | stathis200 | Φωτισμός | 12 | 05-03-08 00:24 |
Neo project! | vasilakis | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 4 | 10-02-08 16:18 |
Discus Project | ΧρήστοςΠ | Δίσκοι | 15 | 19-06-07 07:36 |