|
|
||||
|
||||
![]()
ΟΛΑ θα φιάξουν, εφ' όσον τους προσφέρεις την παρέα που χρειάζονται, τον χώρο και καλό νερό.
Μέτρα και ΝΟ3 και αν αύριο ταίσεις ... ελάχιστα.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τρώνε ήδη όλα τους grindal μία φορά την μέρα(δεν μένει τίποτα)
νιτρικά δεν μετράω συχνά(είναι φασαρία τα ατιμα) τα άλλα δύο (αμμωνία και νιτρώδη)μετράω καθημερινά,που με ανησυχούν κυρίως θα μετρήσω αύριο και θα σας πώ τα ψάρια πάντως δεν έχουν ανάγκη απο νιτρικά,καλά δεν λέω? |
|
||||
|
||||
![]()
Καλό νερό έχουν ανάγκη ... γι' αυτό μετράς και ΝΟ3.
Εν προκειμένω θα σου δείξει ότι το "σύστημα" σου ... λειτουργεί.- ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
με τόσα φυτά συνήθως χρειάζεται να προσθέσω νιτρικά
θα μετρήσω και θα αναφέρω.......ευπειθώς ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τι λες ωρε;
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
συνήθως μου ξεφεύγουν και βλακείες
είμαι πρωτάρης ακόμα.......... ![]() ντι είπα πάλι? ΝΟ3 (νιτρικά δεν είναι αυτά?) συνήθως χρειάζεται να προσθέσω έχω λίγα ψάρια και πολλά φυτά και προσθέτω λίπασμα σκόνη για να είμαι στα 20 ΝΟ3 |
|
||||
|
||||
![]()
Αν δεν φταίει το ότι έχουν "σφίξει" οι ζέστες ... υποθέτω ότι κάτι καλό "πίνεις" ... δεν μπορώ να το δικαιολογήσω διαφορετικά!!!!
![]() ![]() Τι λες πάλι ωρε; ![]() Υπάρχει κάποιο λινκ, να δω το ενυδρείο σου; ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καραντίνα - Quarantine | Jeepas | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 26-05-11 17:02 |
καραντίνα ??? | duaz | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 03-03-09 21:34 |
Γνώμες για ενυδρείο-καραντίνα | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-09-08 21:27 |
καραντίνα....σε δοχείο PET??? | cobaingr | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 19-11-05 23:30 |
Καραντίνα Δίσκων | MaGiC | Δίσκοι | 9 | 06-06-05 22:31 |