|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Αν σου αρέσουν τα φυτά, φτιάξε κήπους.... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Βασίλη διαφωνώ κι εγώ μαζί σου! Για εμάς τα λουλούδια και τα φυτά είναι οι απόλυτοι άρχοντες ενός υδρόβιου κήπου!
![]() Τα ψάρια υπάρχουν για να συμπληρώνουν το οικοσύστημα! Αν δω κανένα χρυσόψαρο να μου τρώει φυτά θα το στείλω σε ενυδρείο ανίδεου για τιμωρία! ![]() ![]() ![]() Εσύ δηλαδή γιατί έχεις νούφαρα για να έχουν σαλάτα τα κόι; ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Έχετε την εντύπωση δηλαδή ότι εμένα δεν μου αρέσουν τα λουλούδια? Γνωρίζετε την απάντηση και με το τέλος της κατασκευής μου, θα δείτε τρόπους που μπορούν να ζήσον φυτά και κοι μαζί στο ίδιο κύκλωμα. ![]() Μα εννοίται ότι από πέρσι δεν έχω νούφαρα στη μεγάλη δεξαμενή με τα κοι. Αν τολμήσω και τα βάλω τώρα, πολύ πιθανόν να γίνουν σαλάτα με τα ψάρια των 40 εκατοστών και ένα στόμα "ΝΝΑ" (με το συμπάθιο)... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
βασιλη τι συστημα ειναι αυτο
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() άρα ... εσύ ψαράς, εγώ λουλουδού! ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
αλλαξα καπος τη λιμνη και ειπα να σας τη διξω. βασικα το φιλτρο αλλαξα το κανα σε ενα μεγαλο βαρελι.
το νουφαρο που μου δοσε η loysu ανθησε! στο αφιερωνω! ειναι ολο μπουμπουκια!!! (δεν εινι καθαρες οι φωτο αλλα........... θα καταλαβετε στο περιπου ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
η μικρη μου λιμνουλα! | kouman | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 284 | 30-03-21 00:55 |
ΜΙΝΙ ΛΙΜΝΟΥΛΑ | Obelix(Reifen) | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 39 | 23-05-15 11:37 |
παρουσιαση της λιμνουλα μου | ilias510 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 28 | 14-07-11 09:06 |
Μινι λιμνουλα | ANEMOS | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 5 | 15-06-09 13:43 |
ετοιμαζω κι εγω την λιμνουλα μου... | thanasis76 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 10 | 29-04-08 19:22 |