|
|
||||
|
||||
![]()
Ελεγξε ολα τα σημεια ηλεκτρικης επαφης.
Δωσε ιδιαιτερη προσοχη στα κλιπ της λαμπας, και του σταρτερ. Ξεβιδωσε τα καπακια στις ακριες της λαμπας, και κουνησε την κυκλικα, μεχρι να καταλαβεις να κουμπωνει. Μιας και λες οτι βαζει υγρασια, παιξε 4-5 φορες δεξια αριστερα, σταρτερ και λαμπα στις βασεις τους. Καπου δεν κανει καλη επαφη. ------------------------- Επισης χωρις να το εχεις στην πριζα, ενωσε με ενα κοματι καλωδιο τα σημεια που φαινονται εδω: ![]() Mε μεγαλη προσοχη να μην ακουμπησει πουθενα το καλωδιο, εν αναγκη μονωσε τις επαφες με μονωτικη ταινια, η αν δεν εχεις με χαρτοταινια, και αφου σιγουρευτεις οτι δεν εκουμπαει πουθενα αλλου το καλωδιο, βαλτο στην πριζα.
Οσα ξερει ο νοικοκυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη klipitiklopos : 23-06-11 στις 23:07 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Σταρτερ αλλαξες?
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω Σαββα , θα ακολουθησω τις συμβουλες σου και ελπιζω κατι να γινει. Αυτο που δειχνεις στην φωτο ητανε ετσι απο την μανα του, δεν ειχε ουτε καλωδια ουτε τπτ και κατι δεν μου πηγαινε καλα απο οταν το πρωτοειδα για να πω την αληθεια , ακομη και στον καυκα μου ειπανε οτι ειναι πατεντα .
------------------------- Και σταρτερ και λαμπα ![]()
ΠΛΕΩ ΜΕΘ'ΟΡΜΗΣ ΑΚΑΘΕΚΤΟΥ..... ΤΟ ΕΝΥΔΡΕΙΟ ΜΟΥ http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=54450 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη VITO : 23-06-11 στις 23:31 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Δοκιμασε την γεφυρα εκει που σου ειπε ο Klipitiklopos,ή αν θελεις βαλε ενα μονοκοματο καλωδιο παρακαμπτοντας-καταργοντας το υπαρχον.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Yπαρχει περιπτωση η να εχει καει, η να εχει πιασει αλατα στις επαφες του απο την υγρασια, και να μην αφηνει το ρευμα να περασει. Κουνησε λιγο τις επαφες πριν βαλεις την γεφυρα, μηπωσ και κανει επαφη.
|
||||
|
||||
![]()
Αυριο που θα παω στο πατρικο μου θα επιχειρησω παλι να το μαζεψω. Το θερμιστορ πρεπει να ακουμπαει στο μπαλαστ η δεν παιζει ρολο?? Για την ενωση του θερμιστορ πηρα καλωδιο απο συναγερμο, ειναι οκ?? Θα τσεκαρω και ολα αυτα που ειπαμε και ειδωμεν, ελπιζω να παρει μπρος!!
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Το θερμιστορ για τον ελεγχο, απο την στιγμη που θα βαλεις το καλωδιο στις επαφες του, δεν παιζει ρολο αν θα ακουμπαει. Αν το εχεις ξεβιδωσει, προσεξε μην ακουμπησει πουθενα. Καλη επιτυχια, και περιμενουμε αποτελεσματα! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιτελους, ειδαμε το φως το αληθινο!
![]() ![]() ![]() Ευχαριστω για την βοηθεια παιδες..
|
||||
|
||||
![]()
Μπραβο Σακη! Αψογα!
Ξερω ενα καταστημα στον νεο κοσμο, που εχει τετοια ακροφυσια, και για Τ5 και για Τ8 με 2-3 ευρω. Θα ψαξω την διευθυνση και θα στην στειλλω.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
λαμπα uv | mixalis p | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 12 | 07-04-11 15:54 |
3 ΛΑΜΠΑ ΣΕ RIO 240 | HLIASKR | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 25-09-10 09:05 |
Λαμπα | kokos125 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 24-01-10 21:55 |
ΝΕΑ ΛΑΜΠΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΛΑΜΠΑ? | erling | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 20 | 18-09-09 22:52 |
τι λαμπα για 100 λ | naupaktos84 | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-07-08 13:20 |