|
|
||||
|
||||
![]()
το δεύτερο το ειχα για σίγουρο θηλυκό.....
![]() ![]() Στις 2 πρώτες το αμφισβητούμενο ψαρακι.Στις 3 τελευταίες ενα νεο αρσενικό που πηρα σημερα (δυστυχώς πριν διαβασω οτι ειναι μάλλον θηλυκό...) |
|
||||
|
||||
![]()
και τα δυο για θηλυκά μου φαίνονται...
|
|
|||
|
|||
![]()
Αν και ταλαιπωρημενο, το ψαρι στις πρωτες δυο φωτογραφια ειναι μαλλον αρσενικο. Δωσε του λιγο χρονο να στρωσει και να δειξει τα χρωματα του και το ξαναβλεπουμε.
Το αλλο στις τρεις τελευταιες φωτο ειναι μαλλον θηλυκο. Δωσε λιγο χρονο να στρωσει κι αυτο και το ξαναβλεπουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια.λοιπον εχουμε εξελιξεις.....
απο οτι φενεται εχουν διαμορφωθει τα 2 ζευγαρια ![]() ![]() Κατα τα αλλα ολα πανε καλα και τα ψαρακια αρχιζουν να δειχνουν πολυ εντονα χρωματα κ να εχουν τεραστια ορεξη για μασα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
πως ξεχωριζουμε ρε παιδια τα ραμιρεζι? εχω και εγω ενα αρσενικο και ενα θυληκο αλλα τωρα που διαβασα αυτα που λετε δεν ειμαι τοσο σιγουρος για το τι μου δωσανε...
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
μαλλον θα το κανω το μεσημερι που θα ανοιξουν τα φωτα. σε ευχαριστω.
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αρχή ραμιρεζι | zouzouni | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 3 | 04-11-08 13:53 |
ΡΑΜΙΡΕΖΙ | sofianos7 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 4 | 10-05-08 01:00 |
αλγη αναγνωριση-φυτα αναγνωριση | jimfytakis | Αναγνωρίσεις φυτών | 22 | 22-09-07 12:15 |
Αναγνωριση φυλου ραμιρεζι | nikolas87 | Άλλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 8 | 11-05-07 23:37 |
ραμιρεζι | chris129 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 13-04-07 16:28 |