|
|
||||
|
||||
![]()
Να σας παρουσιάσω την γενίστρα μου:
Λοιπόν πρόκειται για το κλασικό 12λιτρο ενυδρείο του jumbo με το φιλτράκι του που έχω στρώσει στο μεγάλο ενυδρείο μου και πρόσθεσα μερικά eheim substrat pro... Για φωτισμό χρησιμοποιώ ένα σποτάκι με μια λάμπα οικονομίας 8watt για 10 ώρες ημερησίως... Από φυτά υπάρχουν anubia, moss ball, pistia stratiotes, λίγο κερατόφυλλο καθώς επίσης σήμερα προσπάθησα να φτιάξω ένα moss wall... |
|
|||
|
|||
![]()
Μπράβο βρε χαζομπαμπά, να σου ζήσουν τα μικρούλια και να τα δεις να μεγαλώνουν και να γίνονται ψαρούκλες.
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Είδες κύριε bokosta που ήσουν αρνητικός…!!! (πλάκα κάνω φυσικά)… Τι να κάνω σήμερα? Να ξανακάνω αλλαγή με νερό από το μεγάλο ενυδρείο η με φρέσκο νερό? Να βάλω και δεύτερη αεραντλία?
|
|
|||
|
|||
![]()
Μου έβαλες τα γυαλιά κύριε κορυντορεκτροφέα.
![]() Αλλαγές με φρέσκο, δεν έχει έννοια να αλλάζεις τα νερά μεταξύ τους. ![]() Μια αεραντλία φτάνει πιστεύω, εκτός αν σου ανεβάζει θερμοκρασία. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Από αύριο αλλαγές με φρέσκο νερό... η θερμοκρασία είναι 25 - 26 βαθμούς... Για πάνω από δύο ώρες παρακολουθούσα την αναπαραγωγική διαδικασία τον cory μου (ο ματάκιας! ![]() ![]() Υπάρχει πρόβλημα που τα έβαλα με τα άλλα 3 μικρά...??? Σε πόσο διάστημα μπορούν να μπουν στο μεγάλο ενυδρείο? |
|
||||
|
||||
![]()
Παιδιά μήπως γνωρίζει κανένας σε πόσο καιρό μπορούν να μπουν τα μικρά cory στο μεγάλο ενυδρείο...???
|
|
||||
|
||||
![]()
Τοσο ωστε να μην κινδυνευουν απο τα αλλα ψαρια.Εγω τα ειχα βαλει οταν ειχαν περασει σε μεγεθος τον 1 ποντο.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα γίνω πατέρας??? :) | Angel_Nick | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 12-03-11 22:53 |
Γέννα Cory Albino. | Xapns | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 26-04-10 11:58 |
Έγινα παππούς!! | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 26-02-08 16:46 |
'Eγινα πολύτεκνος πατέρας | proo1 | Ζωοτόκα | 3 | 08-01-07 18:08 |
Έγινα μπαμπάς!!!! | silveraro | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 04-10-05 20:03 |