|
|
||||
|
||||
![]()
Περίμενε να δεις τα μικρά.
Τα μεταφέρεις πριν σκορπίσουν έξω από το κοχύλι. Οι μάνες δεν θα τα πειράξουν σ' αυτή τη φάση. |
|
||||
|
||||
![]()
θα τα μεταφέρω μολις δώ τα μικρά..
αλλα δεν υπάρχει καθολου χρόνος για αρτέμια.. υπάχει κάποια αλλη τροφή που κάνει?? |
|
||||
|
||||
![]()
Επειδη και εγω εχω και ειχα και παλιοτερα γεννες altolamprologus calvus που εχουν ομοια συμπεριφορα και ζουν στις ιδιες συνθηκες, θα σου συνιστουσα την baby food της tropical η οποια ειναι η μονη ετοιμη τροφη που δεχτηκαν τα δικα μου με ορεξη.
Προσεξε οταν μεταφερεις το κοχυλι μη σου φυγουν τα μικρα, γιαυτο σου προτεινω να τα βγαλεις μολις σκασουν οι ουριτσες απο ταυγα. Κατοπιν κανε πολυ μικρες αλλαγες νερου και καλη επιτυχια.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εσυ είχες καταφέρει να κρατήσεις μικρά? Θερμοκρασία την αφήνω ίδια? στου 25 βαθμούς? |
|
||||
|
||||
![]()
Ειναι η πρωτη φορα που κρατησα ζωντανα μικρα τοσο καιρο, πιστευω αυτη τη φορα θα μεγαλωσουν κανονικα.Την θερμοκρασια την εχω στους 28C, βεβαια και στο μεγαλο ενυδρειο που γεννηθηκαν εχω 26C.
Πιστευω οτι χαρις στις πολυ μικρες αλλαγες,στο φιλτρο χαμηλης ροης, στην πιο υψηλη θερμοκρασια αλλα και στην τροφη η οποια ειναι πραγματικα σε μορφη πολυ ψιλης πουδρας και καταναλωνεται πιο ευκολα αυτη τη φορα πηγαινουν πολυ καλυτερα τα μικρα αν και μπορει να οφειλεται και στη μανα τους που εχει τωρα περισσοτερη εμπειρια να το πω,κανει πιο ανθεκτικα μωρα?
|
||||
|
||||
![]()
Μπράβο Θοδωρή... κάποια λινκ που έχουν σχέση με αναπαραγωγή...
http://www.gcca.net/fom/Altolamprolo...pressiceps.htm http://www.cichlidlovers.com/a_comp_goldhead.htm http://www.seriouslyfish.com/profile...ssiceps&id=361 Υ.Γ. γενικά όταν ψάχνετε για αναπαραγωγές σε ένα είδος η λέξη κλειδί είναι "breeding"
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ για την βοήθεια...!!!!
Οπότε σε αναμονή να εμφανιστούν τα μικρά για να τα βγάλω απο το ενυδρείο... Ξέρει κανείς σε πόσες μέρες αρχίζουν να βγαίνουν τα μικρά ? γιατί η πρώτη θυληκιά εχει 10 μερες και κάτι παραπάνω που αερίζει το κοχύλι...? σε ένα απο τα λινκ που έβαλε ο lingstis λέει περίπου 8 με 10 μέρες. |
|
||||
|
||||
![]()
Σε λίγο θα τα δεις να κολυμπούν μέσα στο κοχύλι.
Σε πόσες μέρες θα ξεμυτίσουν παίζει ρόλο και η "κίνηση" που υπάρχει μέσα κι έξω από το ενυδρείο ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ακόμα περιμένω να δω τα μικρά αλλα τίποτα...
βέβαια σπίτι φτάνω καθε μέρα 10 η ώρα το βράδυ και τα φώτα με τον χρονοδιακόπτη εχουν κλείσει...και τα ξανα ανάβω αλλα δεν βγαίνουν καθόλου... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα Altolamprologus sp."Compressiceps shell" και μερικά ακόμη μωρά | Κλεόβουλος | Tanganyika | 40 | 08-10-11 16:08 |
Παρουσίαση ενυδρείου Tanganyika ( Altolamprologus sp. "Compressiceps Shell" ) | georgetax | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 28 | 15-12-10 07:53 |
SOS! OSCAR - HOLE IN THE HEAD! | eve_gr2000 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 06-05-09 21:01 |
Lion head | PascM | Χρυσόψαρα | 20 | 31-01-06 11:50 |