|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και έχω και στην Σαλόνικα αγαπημένο φίλο και εκτροφέα που πραγματικά τα δίνει πολύ φτηνά τα σκυλιά του ![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() τρελενομαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ευχαριστω olga
|
||||
|
||||
![]()
Φωτο 1: "αντε ντε ακομα να παρω τα χαδια μου;;;"
φωτο 2: "τσιμπητοκολλητε τι χαμπερια;;;" φωτο 3: "τωρα τον εχω του χεριου μου" φωτο 4: "δεν πιστευω να εχουμε αποριες για το ποιος ειναι ο φυλακας εδω ε;" ![]() Ομορφος ο σκυλακος, φαινεται και τσαχπινης! Να σου ζησει! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
oμολογω οτι μου βγηκαν τα ματια να διαβασω τα ανωθι σεντονια...για αυτο και τα αφησα στη μεση..>!! αυτο που εχω να πω ειναι..να χαιρεσαι τον κουκλο και να τον φροντιζεις
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πολυ ομορφος κουταβος! Να προσεχεις ομως την ψυχική του υγεια, και αμα δεις περιεργα συμπτωματα να τον πας σε ψυχολογο μην καταλήξει ετσι:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Πλακα κανω φυσικα! Καλες βολτες και παιχνιδια!
|
||||
|
||||
![]()
σας ευχαριστω ολους
![]() ![]() ειδικα τωρα το καλοκαιρι συνεχεια!!!!!!!!!!!!!!! ![]()
|
||||
|
||||
![]()
A , και που 'σαι....βγαλτον αρκετες φωτογραφιες τωρα που ειναι μικρουλης,μεγαλωνουν πολυ γρηγορα τα ατιμα και δεν το παιρνεις χαμπαρι
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|