Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Γλυκό Νερό - Γενικά > Γλυκό νερό - Γενικά

Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες.

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 16-06-11, 11:32
Το avatar του χρήστη faceck
faceck Ο χρήστης faceck δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αμπελόκηπους
Προεπιλογή

κοιτα ουτε εγω εχω καποιο προβλημα μαζι σου και σου ξεκαθαρισα ότι ειμαι αρχαριος και εγω..αλλα διαβαζοντας έμαθα ότι και τα ψαρια χρειαζονται καποια ξεκουραση! αλλα και ότι να κάνουμε τις συνθηκες που ζουν όσο το δυνατον καλυτερες..στην φυση ουτε 18 ωρες την ημερα έχει φως ουτε κάποιος αναβει τον ήλιο..εγω απο αυτα που εγραψες καταλαβα ότι περισοτερο τα θελεις για διακοσμητικο παρα για να εχεις μια βιολογια μεσα στο σπιτι σου γεματη ζωη..και αυτα περι πλαστικων ψαριων εννοειτε ότι δεν τα ειπα ουτε με υφακι ουτε με καποια κακια ισα ισα το ειπα για να καταλαβεις την αντιληψη μου στο θεμα!!

και όσο για την ψαροσυνθεση που μου αντεγραψες εδω μαλλον δεν ειδες τι γραφω παρακατω ότι θελω να κάνω..ολοι εχουμε κανει λα8η ειτε μικρα ειτε μεγαλα αλλα τουλαχιστον μαθαινουμε απο αυτα !! οποτε σε παρακαλω ξανακοιτα ότι θελω να κανω και μετα απαντησε μου!

Υ.Γ τωρα ειδα το blog του Raven και πραγματικα εμεινα αφωνος ειναι απιστευτα ολα τα ενυδρεια σου και θα μπορουσα να ειχα 28 ωρες το 24ωρο ανοιχτα ολα τα φωτα να τα χαζευω !!!
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-11, 11:37
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από faceck Εμφάνιση μηνυμάτων
κοιτα ουτε εγω εχω καποιο προβλημα μαζι σου και σου ξεκαθαρισα ότι ειμαι αρχαριος και εγω..αλλα διαβαζοντας έμαθα ότι και τα ψαρια χρειαζονται καποια ξεκουραση! αλλα και ότι να κάνουμε τις συνθηκες που ζουν όσο το δυνατον καλυτερες..στην φυση ουτε 18 ωρες την ημερα έχει φως ουτε κάποιος αναβει τον ήλιο..εγω απο αυτα που εγραψες καταλαβα ότι περισοτερο τα θελεις για διακοσμητικο παρα για να εχεις μια βιολογια μεσα στο σπιτι σου γεματη ζωη..και αυτα περι πλαστικων ψαριων εννοειτε ότι δεν τα ειπα ουτε με υφακι ουτε με καποια κακια ισα ισα το ειπα για να καταλαβεις την αντιληψη μου στο θεμα!!

και όσο για την ψαροσυνθεση που μου αντεγραψες εδω μαλλον δεν ειδες τι γραφω παρακατω ότι θελω να κάνω..ολοι εχουμε κανει λα8η ειτε μικρα ειτε μεγαλα αλλα τουλαχιστον μαθαινουμε απο αυτα !! οποτε σε παρακαλω ξανακοιτα ότι θελω να κανω και μετα απαντησε μου!

Υ.Γ τωρα ειδα το blog του Raven και πραγματικα εμεινα αφωνος ειναι απιστευτα ολα τα ενυδρεια σου και θα μπορουσα να ειχα 28 ωρες το 24ωρο να τα χαζευω !!!
Το ειδα κανονικα το τελευταιο σου ποστ που λες οτι θες να διορθωσεις τα λαθακια στην ψαροσυνθεση σου και το αναφερω πιο πανω . Ναι, δεν το ειπες με κακια για τα πλαστικα ψαρακια, το καταλαβαινω. Οσον αφορα τωρα τη φωτοπεριοδο θα δω αν φταιει αυτο και το τι μπορω να κανω μετα. Ισως να κανω το 8α ωρο μου απο 14:00-10:00 ωστε να εχουν πιο πολυ χρονο για ξεκουραση. Παντως 2 βδομαδες που τα εχω, ιδια ηταν η φωτοπεριοδος και δεν ειχαν αυτη τη συμπεριφορα, ολη μερα κολυμπαγαν στο επανω 1/3 του ενυδρειου.
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-11, 11:45
Senior Member

Προεπιλογή

ναι και εγω απο την αρχη δεν στο ειπα γιατι καταλαβα ότι φταιει αυτο που πηδηξε το ψαρακι σου απεξω απλα ότι είδα κάτι λα8ος για μενα και ειπα να στο πω μηπως μπορουσες να το αλλαξεις! και ισα ισα μαρεσει να ακουω διαφορετικες αποψεις απο διαφορετικα ατομα οποτε και συ θα μπορουσες να μου πεις κατι πανω στα θεματα μου και ασ εισαι αρχαριος σαν και εμενα !

Υ.Γ εγω δεν ακουω παντα τις αποψεις των αλλων ! αυτο μπορει να αποδειχθει και καλο και αλλο λαθος..π.χ ενας φίλος μου έχει 2 χρονια ενυδρειο και εβαλε τα ψάρια του απο την πρωτη μερα μεσα και ζουν ακομα ολα..εγω δεν εκανα το ιδιο αλλα θα ακουσεις ότι απαγορευεται αυτο και ότι θελει κανα 2μηνο να στρωσει το ενυδρειο και τετοια! αλλα ειναι υπερβολες και αλλα πολυ σωστα !
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-11, 11:48
Senior Member

Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από faceck Εμφάνιση μηνυμάτων
ναι και εγω απο την αρχη δεν στο ειπα γιατι καταλαβα ότι φταιει αυτο που πηδηξε το ψαρακι σου απεξω απλα ότι είδα κάτι λα8ος για μενα και ειπα να στο πω μηπως μπορουσες να το αλλαξεις! και ισα ισα μαρεσει να ακουω διαφορετικες αποψεις απο διαφορετικα ατομα οποτε και συ θα μπορουσες να μου πεις κατι πανω στα θεματα μου και ασ εισαι αρχαριος σαν και εμενα !

Υ.Γ εγω δεν ακουω παντα τις αποψεις των αλλων ! αυτο μπορει να αποδειχθει και καλο και αλλο λαθος..π.χ ενας φίλος μου έχει 2 χρονια ενυδρειο και εβαλε τα ψάρια του απο την πρωτη μερα μεσα και ζουν ακομα ολα..εγω δεν εκανα το ιδιο αλλα θα ακουσεις ότι απαγορευεται αυτο και ότι θελει κανα 2μηνο να στρωσει το ενυδρειο και τετοια! αλλα ειναι υπερβολες και αλλα πολυ σωστα !
Ναι, το ξεκαθαρισες και πιο πανω το οτι μπορει να μην ειναι λογος που πηδηξε το ψαρι. Γενικα τα ζεβρακια θεωρουνται αλτες, γιαυτο και εβαλα και το πλεξιγκλας, μπορει να μην υπηρχε και συγκεκριμμενος λογος. Καλα εκανες και το εστρωσες σωστα χωρις ψαρια και εγω το ιδιο εκανα και ας ειχα και εγω φιλο που εχει ενυδρειο 2-3 χρονια και αυτος, με ψαρια απο την πρωτη μερα χωρις απωλειες και αλλαγες νερου καθε πασχα και χριστουγεννα με νο3 250 που του ειχα μετρησει μια φορα....
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-11, 11:59
Senior Member

Προεπιλογή

χαχαχαχα και εμενα ο φιλος μου ακριβως τα ιδια εχει κανει..ειδικα στισ αλλαγεσ μου λεει το χει παρατησει τελειως..λες ναγινουμε και εμεις σαν τους φιλους μας όταν έχουμε 2 χρονια ενυδρειο? αλλα εγω εχω πορωθει τοσο που θα παρω στανταρ και ενα μεγαλυτερο απο 240 μεχρι 400
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 16-06-11, 12:01
Senior Member

Προεπιλογή

Λες να εχουμε τον ιδιο φιλο????

Και εγω σκεφτομαι για μεγαλυτερο καποια στιγμη. Αυτο που θα ηθελα ειναι ενα ενυδρειο με 80-100 εκατοστα μηκος για καποιο κοπαδοψαρο οπως ειναι και τα ζεβρακια μου, ωστε να κολυμπανε ανετα.

Σου στελνω πμ για να μην κανουμε κι αλλο offtopic.
Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές