|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλησπερα και παλι. Σημερα ημουν στο δρομο και βρηκα ενα πετ σοπ και σταματησα να παρω καμια τροφη ακομα που ελεγα για τα zebra danio μου, ωστε να ειναι πιο πλουσιο το γευμα τους και να μην τρωνε μονο φυλλαρακια.
Πηρα λοιπον 2 τροφες: 1) Η μια ειναι της εταιριας neon (high quality frozen fish food) κατεψυγμενη και πανω λεει brine shrimp artemia. 2) Nutrafin max: complete micro granules for small tropical fish. Ειναι τροφη σε κοκους. Τι γνωμη εχετε? Θα ειναι ενταξει με αυτες της τροφες τα zebraκια μου? |
|
||||
|
||||
![]()
Ναι. Αμα βρεις καποια στιγμή πάρε και μια φυτικη τροφη (vegetable spirulina κτλπ).
|
||||
|
||||
![]()
Εγινε! Σε ευχαριστω.
![]() Aυτη η τροφη που ειναι κατεψυγμενη, ειναι κατι κομματακια σαν κυβοι κνορ. Βγαζω εναν, τον αφηνω και ξεπαγωνει κοβω μικρα κομματακια και ριχνω? Και μετα παλι στη καταψυξη οσο εμεινε απο αυτο τον κυβο για να ριξω και αλλη μερα? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν ξέρω απο κατεψυγμένες τροφές, δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε.
Αυτο που ξερω είναι οτι μαλλον δεν είναι καλό να τις ξεπαγώνουμε και να τις ξαναπαγώνουμε (ισχυει και για τα κανονικά φαγητα)
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Αυτη ειναι η κατεψυγμενη που πηρα.. http://www.neonfishfood.com/index.ph...alog&catalog=6 Πισω απο το κουτι λεει storage t: -18. Στους -18 βαθμους πρεπει να το συντηρω? Η καταψυξη μου φαινεται οτι βγαζει λιγοτερο. EDIT: Να αφησω να ξεπαγωσει απο τωρα λιγη τροφη απο την κατεψυγμενη για να ταισω το πρωι ή να την βγαλω 1-2 ωρες πριν? Τελικος η καταψυξη εχει μεχρι και -24 βαθμους. Το εβαλα στους -18 και ειμαι ησυχος. ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 15-06-11 στις 00:28 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Τα 7 zebra danio που εχω, ποσο να φανε απο τον κυβο? Το 1/4 να τους κανω κομματακια ή λιγοτερο? Ευχαριστω παιδια για τις βοηθειες και συγνωμη για τις συνεχεις ερωτησεις... |
|
||||
|
||||
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ βάζω σε ένα μικρό ποτηράκι νερό από το ενυδρείο και πετάω την τροφή στο ποτηράκι για να ξεπαγώσει.
Την αφήνω να ξεπαγώσει για 15 λεπτά και μετά ταίζω, αν την αφήσεις παραπάνω γεμίζεις φωσφορικά.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
zebra danio | linos21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 02-09-10 22:59 |
μονομαχος με zebra danio | poppy | Bettas | 7 | 29-08-10 11:22 |
Μονόφθαλμο Zebra danio; | aquaman | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 13-11-08 14:24 |
Γέννα zebra danio | gwgw | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 20-09-06 11:21 |
Μονομάχος με Zebra Danio | Cristos | Bettas | 4 | 08-11-04 15:38 |