|
Δίσκοι Κατά πολλούς οι βασιλιάδες του ενυδρείου. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
οταν το ενυδρειο ειναι καινουριο δε πεφτει ευκολα το ph αμα οριμασει θα προσπαθεις να το ανεβασεις
ριξτο σταδιακα στην αναγκη κοψε τη βρηση ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Με τυρφη ΑΟ και βρυση ειναι πιο ευκολο. (βρυση για να εχει και τα μεταλικα στοιχεια του αν εχει ψαρια στην αναπτυξη)
|
|||
|
|||
![]()
για ποση ποσοτητα τυρφης μιλαμε ρε παιδια?εχω δυο καλτσες μεσα στο ενυδρειο και μια στο βαρελακι..θελω και αλλη?
|
|
||||
|
||||
![]()
delta αμα παρει της μισες τρωφες που του ειπα δε θελει τιποτα απο τη βρυση
|
|||
|
|||
![]()
Ocean Nutrition Discus Formula Pellet, TetraDiskus staple food.αυτες τις δυο θα παω να τις παρω αυριο για αρχη.ειναι καλη επιλογη?
|
|
||||
|
||||
![]()
καλες ειναι αλλα παρε και της αλλες σιγα σιγα και ψαξε να βρεις τις θαλασσινες
![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο δικη μου εμπειρια, στην αρχη με σκετη α/ο δεν πεφτει κατω απο εφτα αλλα μετα απο λιγο καιρο γινεται πολυ οξινο, εγω ειχα 5,5 αλλα μετα το ανεβασα
|
|
|||
|
|||
![]()
για τις τροφες εχω σκοπο να τις παρω ολες σιγα σιγα τις προτεινομενες.οσο για το νερο ισχυει οτι οτι α.ο ειχα απο τελους απριλιου και και μετα.οποτε μαλλον υπομονη για την πτωση του ph αν και το kh μου ειναι 3,5-4
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα πρεπει το νερο να υπαρχει καποια ουσια που θα εκμεταλευεται τη χαμηλη KH (λογω οσμωσης) και θα ριχνει το πεχα. Ουσιες σαν τις ταννινες και τα χουμικα οξεα που εχουν τα ξερα φυλα η τυρφη (και τα ξυλα σε μικροτερες ποσοστητες). Η ενυδρειακη τυρφη σε κοκκους εντωμεταξυ, υποψιαζομαι οτι δουλευει περισσοτερο με ιοντοανταλλαγη και οχι μονο με απελευθερωση χουμικων και ταννινων.
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
προβλημα??? | drak7family | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 08-09-10 22:32 |
Προβλημα με GBA | ErnieBall | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 17 | 19-03-10 15:27 |
Προβλημα με C02 | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 05-03-10 22:02 |
προβλημα | gutsi | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 05-09-07 14:27 |
Προβλημα!!! | ΠΟΠΟ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 4 | 30-05-06 20:08 |