|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ ομορφο!
|
|
||||
|
||||
![]()
Σας ευχαριστω πολυ ολους !!!
![]() Η αληθεια ειναι πως τον τελευταιο καιρο λογο ελαχιστου χρονου δεν προλαβαινω να το φροντισω οπως πρεπει(μονο νερο και φαι ριχνω) με αποτελεσμα να εχουν εμφανιστει καποιες αλγες.Το κλαδεμα οπως θα παρατηρησετε εχει γινει απο το εμπειρο χερι μου( ![]() ![]() ![]() Το ενυδρειο εχει μπει πλεον στον 7 μηνα λειτουργιας και το μονο που εχει αλλαξει ειναι ενα aρple που μπηκε πριν κανα μηνα!!Πριν κατι μερες απλωσα τη μος στη ριζα και περιμενω να ξαναφουντωσει... ![]() Μολις βρω χρονο θα του τον αφιερωσω για να 'μαζευτει' λιγο αυτο το χαλι.
|
||||
|
||||
![]()
να το χαιρεσαι...!!το χεις κανει πανεμορφο
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω φιλε μου!!!
![]() Συντομα καλυτερες φωτο με ποιο ομορφο αποτελεσμα.. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
τι λεει το γαριδαδικο??περιμενουμε φοτο
|
|
||||
|
||||
![]()
Συγνωμη για την καθυστερηση στη απαντηση φιλε μου αλλα τωρα το ειδα!!
Το γαριδαδικο τελικα λογο ελαχιστου χρονου ξεστηθηκε αλλα σε λιγο καιρο θα παρει νεα μορφη!! ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
αντε αλλη μια απο τα ιδια...λιτρα..λιτρα..και ξανα-λιτρα. | nOmOreAbuse | Γλυκό νερό - Γενικά | 83 | 07-10-11 12:35 |
Red cherry-24 λιτρα/ φωτος | Raven | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 39 | 04-03-10 21:38 |
Νεα ενυδρεια 450 λιτρα και 300 λιτρα | Pritanis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 30-11-04 04:00 |