|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
Όταν μία συσκευή λέει Χ watt τότε σε μία ώρα θα έχει κάψει Χ Wh.. ¶ρα εσύ μας λες οτι την ημέρα καταναλώνεις 500x24(ώρες της ημέρας)=12 kWh..12000 watt την μέρα δηλαδή!!εσύ θα μας τρελάνεις!!Αποκλείεται να έχεις 500W κατανάλωση συνεχόμενα...500Watt peak ίσως... Η θεωρία 5x24 με απλά λόγια είναι ότι...αυτά τα 5 W θα τα γλιτώσω από το φίλτρο που λειτουργεί και καταναλώνει ρεύμα 24 ώρες το 24ωρο..άρα 5(Watt)x24(ώρες της μέρας)=120Wh αυτά που θα γλιτώνω την μέρα... ------------------------- Παράθεση:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Σωστά αυτά που λες αλλά τώρα οι θερμοστάτες είναι εκτός πρίζας! Επίσης εκτός απτην κατανάλωση πάμε και στο θέμα οτι θα έχω και περισσότερο χώρο για υλικά φιλτραρίσματος... Απορρίπτουμε το sumpάκι και κοιτάω απλά για κανένα πιο οικονομικό φίλτρο;; Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη \/ag : 09-06-11 στις 17:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
εγω παλι δεν καταλαβενω γιατι μιλας για οικονομία ενω πας να φτιαξεις κατι αχρηστο.
ΤΙ να το κανεις δηλαδη το σαμπ ; Το φιλτρο που έχεις τωρα τι εχει και θελει αλλαγη; Η διαφορα στην καταναλωση του σαμπ με του φιλτρου σου ξερεις ποσο σου κοστιζει τον ΧΡΟΝΟ ; |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μεγάλη κατανάλωση για τα 800l/h ροή που έχει που 'δεν την χρειάζομαι'..αυτό έχει.. Όσο και να μου κοστίζει η διαφορά στην κατανάλωση,το sump θα κατασκευαστεί τζάμπα,μόνο η αντλία θα αγοραζόταν..οπότε! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
και μου λες τωρα για 5watt ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Πωωω..σε λυπάμαι!!λογαριασμός ΔΕΗ;;πόσο;; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Με σωζει το νυχτερινο Vag, δεν πληρωνω και πολλα σχετικα, γι αυτο σου λεω μηπως καπου κανεις λαθος;.................... ας βοηθησει ενας ηλεκτρολογος ρε παιδια
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ έχω 4 ενυδρεία εν λειτουργία..μαζεύονται πολλά έτσι!γιαυτό προσπαθώ να κόβω ότι μπορώ!!είναι αλλιώς αν έχεις ένα μόνο..και ας είναι παραπάνω λίτρα..
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οικονομικός τρόπος μείωσης Ph | Da Gypsy Fish | Γλυκό νερό - Γενικά | 25 | 21-06-11 22:57 |
Κυκλοφορητής για carrefur | sofianos7 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 01-03-08 01:06 |
Κυκλοφορητής | SaKreK | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 15-09-04 12:09 |
κυκλοφορητής για DIY CO2 | gkagad | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 14-09-04 14:30 |