|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Σαν οπτικο αποτελεσμα δες κατι αντιστοιχο που εκανα εγω. http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=46607&page=3
Χωριζω κουζινα με καθιστικο,ο παγκος υπηρχε ηδη χωρις προβλεψη ενυδρειου αλλα αντεχει τα 250 λιτρα του ανετα. Εχω κανει τρυπες στον παγκο ακριβως εκει που τελειωνει το ενυδρειο και περναω τα καλωδια ρευματος και τα σωληνακια co2 που βρισκονται στο ντουλαπι κατω απο το ενυδρειο.
|
||||
|
||||
![]()
οταν λες ακριβως εκει που τελειωνει το ενυδρειο εννοεις κατω η ακριβως διπλα απο το ενυδρειο? αν εννοεις διπλα τοτε θα πρεπει να υπολογισω 2-3 εκ αποσταση απο τον τοιχο δηλαδη? η μηπως και περισσοτερο? Υπ οψιν οτι η δεξια πλευρα του ενυδρειου θα ειναι στον τοιχο. οπως ειναι το δικο σου αλλα δεξια τοιχος.
|
|
||||
|
||||
![]()
οριστε παιδια. το ορθογωνιο κατωδεξια θα ειναι το ενυδρειο και μιλαμε για μηκος παγκου 1,21 Χ 50 πλατος. Η πριζα ειναι εκει που εχω κανει το κοκκινο βελος.
Για πειτε μου και για το φουρνο εκει που τον εχω αν εχει προβλημα. Δυσκολο να παει αλλου αλλα κατι θα κανουμε. |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω μια χαρα το βλεπω απο χωρο! Για αυτοματη αλλαγη νερου πρεπει να γινουν καποιες πατεντες αφου θα χρειαστει να μπει και καπου δοχειο για την προετοιμασια του νερου.
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα και χωρο εχεις και οτι πρεπει ειναι για το πρωτο σου
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
υπάρχει κανένα πρόβλημα που θα περνάει συνέχεια κόσμος γύρω απο το ενυδρείο?
τρομάζουν? ή συνηθίζουν τελικά? |
|
||||
|
||||
![]()
Ειχα παντα ενυδρεια "σαλονατα".
Τα μονα ψαρια που περασαν απο αυτα και τρομαζαν στην παρουσια κοσμου-οχι παντοτε- ηταν τα wild caught apistogramma trifasciata,τα παιδια τους παλι οχι. H αποθεωση ειναι οι μελανοταινιες που συμπεριφέρονται εντελως απαθώς ακομα και στα παιδικα παρτυ που το σπιτι ειναι ετοιμο ανα πασα στιγμη να καταρευσει.
|
||||
|
||||
![]()
παιδια σας παραθετω το σχεδιο για τον παγκο.
Το πορτοκαλι περιγραμμα ειναι ο παγκος. Μηκος 130 εκ πλατος 48 εκ περιπου Το κοκκινο περιγραμμα ειναι το ενυδρειο. Μηκος 121 εκ πλατος 41 εκ. Θα αφησουμε ενα μικρο κενο απο τον τοιχο γυρω στα 8 εκ Θα ανοιχτει μια τρυπα στο πρασινο κυκλακι απο οπου και θα περνανε τα φιλτρα και οτι καλωδιο χρειαζεται. Και για να μην φαινεται το κενο θα φτιαξουμε ενα μικρο σανιδακι απο ξυλο στο υψος του ενυδρειου και θα το τοποθετουμε εκει που εχω κανει το μωβ κουτακι και θα κλεινει το κενο. Δεν θα φαινεται το φιλτρο και οτιδηποτε αλλο και οποτε χρειαζεται θα το βγαζουμε ευκολα για να καθαρισουθμε τοφιλτρο η οτι αλλο χρειαστει. |
|
||||
|
||||
![]()
θελετε και οψεις? παρτε και οψεις
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
σαν κατι να μην μου κολάει;
|
|
||||
|
||||
![]()
μπορεις να το προσδιορισεις?
------------------------- σχεδιαστικά η κουζινα εχει γινει sto autocad. το ενυδρειο το εχω βαλει στο περιπου με το ματι. η κατοψη ειναι σωστη. εκτος και αν εχεις αντιρρηση με τη θεση γενικα. Θελω να ακουσω αποψεις. μην τραβιεσαι. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ektorakos : 09-06-11 στις 15:11 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|