|
Άλλα ζώα Συζήτηση για άλλα κατοικίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
![]()
Το πιο σημαντικό για μένα είναι να πάρεις ένα καλό εξοπλισμό εξ ' αρχής...έτσι ,θα ξέρεις ότι έχει περισσότερες πιθανότητες να είναι υγειής και χαρούμενη!Ήμουν κι εγώ στην ίδια φάση με σένα (σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω το ενυδρειάκι από τα τζάμπο) αλλά το σκέφτηκα καλύτερα και κατέληξα ότι θα ήταν και χάσιμο χρόνου αλλά και χρημάτων!Για μένα ,καλύτερα να το καθυστερήσεις λίγο και όταν μαζάψεις λεφτά να πάρεις κάτι καλό(ενυδρείο ,φίλτρο,λάμπες κ.λ)
Τώρα ,σχετικά με το θέμα το ότι μπορεί να τρώει τα κακάκια της ,είναι πολύ συχνό φαινόμενο και οι περισσότεροι λένε ότι δεν είναι κακό(κι εγώ είμαι αυτής της άποψης)...κοίτα εδώ http://www.redearslider.com/forum/vi...hp?f=5&t=16493 Σου εύχομαι καλή αρχή ![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ελληνικό χελωνάκι στο Κέιμπριτζ!! Βοήθεια! | polyvios2004 | Άλλα ζώα | 9 | 06-12-10 18:10 |
Biobox 2 λίγη βοήθεια! | falitsa | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 10 | 17-06-10 12:31 |
Λίγη Βοήθεια! | kostvl18 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 3 | 22-03-09 00:05 |
Λίγη Βοήθεια Please! | Axairontas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 22-09-08 20:12 |
Λίγη βοήθεια.....! | yiota | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 29-04-08 15:20 |