|
DIY . Φτιάχτο μόνος σου Ο τίτλος τα λέει όλα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
ευχαριστω Κωστα...
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλη αρχη , φενεται εχεις κανει πολυ καλη δουλεια , το μονο :
τα ποδαρακια της βασης ειναι γερα ?? μην σου σπασει με τον χρονο κανενα και εχεις προβλημα... και γω εφτιαξα βαση τετοια αλλα εβαλα κοματια χονδρο λαστιχο σαν πατακια. Το sump δεν πολυκαταλαβα τα χωρισματα ???? σαν λιγα τα βέπω τα διαμερισματα !! εχεις κανει σχεδια για καπιον χωρο που θα βαλεις λιγη chaeto να κανεις refugium, αλλον που θα βαλεις φωσφορο και ανθρακα?
|
|||
|
|||
![]()
γεια φιλε Jimmy.... το sumb ειναι χωρισμένο σε 3 μεροι... χωρανε όλα μεσα, ειναι κανονισμένα , εχω καποιους έμπειρους που βοηθάνε
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ok , απλα ετσι οπως ειναι τo sump στην φωτο σου δεν μπορω να καταλαβω σε πιο διαμερισμα θα βαλεις chaeto (αν βαλεις) , γιατι το τελευταιο διαμερισμα θα παει η αντλια επιστροφης λογικα , στο πρωτο θα πεφετι το νερο και θα ναι και το σκιμερ, αρα στην μεση απλα ισως επρεπε να φτιαξεις καπιο διαμερισμα αποκομμένο για να μην εχει η chaeto επαφη με αντλιες (σκιμερ - επιστροφης).
Kατι σαν αυτο δηλαδη , να υπαρχουν δυο χωρίσματα τα οποια θαναι κολημενα στον πατο και θα δημιουργούν ενα μινι ενυδρειο με στο sump για refugium.
|
|||
|
|||
![]()
Jimmy σωστα αυτα που λες, απλα σκέφτηκα να βαλω στη μεση ζωντανο βραχο και chaeto. ειναι λαθος να ειναι μαζι?? τι λες εσυ? ααα επισεις το sumb θα ειναι στο τελευταιο στάδιο του sumb ( ετσι μου είπαν οτι πρεπει να ειναι) και στο πρωτο που θα πέφτει το νερό θα εχει φωσφορο και κατι ακομα πραγματα!! λαθος ειμαι??
|
|
||||
|
||||
![]()
επιδη και γω φτιαχνω sump και δεν ηξερα και πολλα πολλα , μου παν στο πρωτο σταδιο εκει δηλαδη που πεφτει το νερο να βαλω το σκιμερ ωστε οτι πεφτει (απο βρωμια) να το περνει αμεσως το σκιμερ και να μην κανει την κυκλοφορια του σαμπ αν εχεις το σκιμερ απο την αλλη μερια. Λογικο ειναι !!!!
![]() Οχι μου πανε βραχο και chaeto μαζι , και στο τμημα που θα ναι η chaeto πρεπει να σηκωσω 12 με 15 ποντους αραγωνιτη και να ακουμπισω εκει την chaeto. Oλοι οι οργανισμοι οπου θα αναπτυσονται πρεπει να μενουν εκει (στο διαμερισμα) και να μην υπαρχει διαφυγη προς αντλιες γιατι θα σκοτωθούν στη φτερωτη. Γιαυτο σου ειπα ενα διμερισμα που θα εχει τα χωρισματα κολημενα στον πατο. Ετσι οπως φενεται στην φωτο σου το μεσαιο διαμερισμα εχει επαφη (εκει που εχεις τα ξυλοστηρίγματα) ειτε εκει βαλεις την επιστροφη ειτε πεφτει το νερο απο το ενυδρειο .
|
|||
|
|||
![]()
καταλαβα στο περιπου τι θες να πεις... το πολυ πολυ βαζω ακομα ενα χωρισμα... αυτο ειναι ευκολο.... και μαλλον θα το κανω...
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κατασκευη ενυδρειου??? | modatso82 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 18-11-10 10:01 |
κατασκευη ενυδρειου | scooby14 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 9 | 14-10-10 14:59 |
Κατασκευη ενυδρειου | kanarini | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 0 | 19-01-10 15:27 |
Βοηθεια-αλλαγη επιπλου ενυδρειου | casperon | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 13-11-07 10:07 |
κατασκευη ενυδρειου | Gioutsos | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 5 | 11-09-05 16:53 |