|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
θα παω να ψαξω και για power4 σε κανενα μεγαλυτερο μαγαζι και λογικα κατι θα βρω μπορεις να μου πεις πως φτιαχνεις το διαλυμα με το θειικο καλιο??και τι ποσοτητα βαζεις στο ενυδρειο σου??και μια που θα αρχισεις να γραφεις πες τα ολα... ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Θα στα πω ,αλλα θα μπω να γραψω πιο μετα απο την δουλεια. Ευελπιστω να εχω χρονο. Stay tuned.....
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
απλα σε ρωταω γιατι ενω εχω διαβασει τα σχετικα αρθρα ολα κανουν μια απλη αναφορα για το θειικο καλιο αλλα ποσοτητες και τετοια λενε κυριως για το νιτρικο καλιο και το θειικο το βαζουν σαν συμπληρωματικο |
|
||||
|
||||
![]() Θα σου πω το προγραμμα λιπανσης που κανω εγω στα 100 λιτρα για να παρεις μια ιδεα , οποτε εσυ θα πας αναλογικα...
ΔΕΥΤΕΡΑ : KNO3 , K2SO4 , fleet enema ΤΡΙΤΗ : Iron , power4 ΤΕΤΑΡΤΗ : KNO3,K2SO4,Fleet enema ΠΕΜΠΤΗ : Iron , power4 ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : KNO3 ,K2SO4 , Fleet enema ΣΑΒΒΑΤΟ : Iron , power4 ΚΥΡΙΑΚΗ : Μεγαλη αλλαγη νερου , τιποτα απο λιπασματα Ποσοτητες : 20 -25 σταγονες fleet enema , 1/8tsp* KNO3 , 1/32tsp K2SO4 , 1/32tsp power4 , Iron=1,5ml *teaspoon, τα εχω παρει απο ebay πχ εδω και εδω . Βεβαια το προγραμμα δεν το ακολουθω παντα και το διαμορφωνο αναλογα με τις ελλειψης που θα δω η με τις αλγες ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
επισης εγω δεν θα βαζω νιτρικο καλιο οποτε δεν θα πρεπει να προσαρμοστει αναλογα το θειικο??το νιτρικο καλιο ειναι απαραιτητο?? |
|
||||
|
||||
![]()
Δεν εχω ζυγαρια ακριβειας και δεν τα ζυγισα ποτε για να ξερω ποσα γραμμαρια ειναι
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τελικα αν παρω μονο θειικο καλιο θα κανω την δουλεια μου η πρεπει να βαλω και νιτρικο καλιο??
ποσα γραμμαρια θειικου καλιου να βαλω στα 65λιτρα?? αν παρω μισο κιλο καλα δεν ειναι? λιγο συντομα αν γινετε ωστε να προλαβουμε την αγορα... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|