|
|
||||
|
||||
![]()
τελικα πηγα και πηρα αεραντλια..πρωτον τα ψαρια πανικοβληθηκαν και τρελαθηκαν τουσ χαλασα την ηρεμια τουσ..κανει απιστευτο θορυβο και ειναι ότι πιο αντιαισθητικο εχω δει..πιστευω ότι αν το αφηνα μεχρι το βραδυ θα τα εβλεπα τεζα απο το στρεσσ..τιποτα παιδια θα κανω αλλαγες συχνεσ ετσι οπωσ κανω τωρα..θα του βαζω το αντιχλωριο που έχω τωρα το ακουαταν και το βιοτοπολ και τέλος θα καθαριζω συχνα τον βυθο απο ακαθαρσιες με την σκουπα.και θα βαζω και 15 μλ βακτηρια εμποριου μια φορα την εβδομαδα..με αυτα ελπιζω να ειμαι comple
|
|
||||
|
||||
![]()
εσυ θα εισαι,για τα ψαρια δεν ξερω... ελπιζω να στρωσει γρηγορα και να μην εχεις αλλο προβλημα παντως
![]() θαθελα ναξερα παντως ποιο πετσοπ ηταν αυτο που σου δωσανε τεστ για ΝΟ2 και ΝΟ3(που ειναι το πιο ακριβο απτα 3) και δε σου δωσανε τεστ αμμωνιας.και ξεκιναγες αρχαριος για στρωσιμο κιολας.και σου ειπαν και οτι δε χρειαζεται ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
αστα να πανε ολα τα πετ σοπ τα ιδια μου λενε.μονο να βγαλουν λεφτα θελουν..τελικα βρηκα τον λογο που αναπνεαν απο την επιφανεια..το φίλτρο του έχω βάλεισ σε δυο σημεια ενυδρειακο υαλοβαμβακα και στο ενα σημειο είχε μπουκώσει και έτσι έβγαζε πολυ λίγη ροή το καθαρισα και παλι καλα γρηγορα και τωρα ειναι ολα οκ..
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Μη κανουμε επεμβασεις στα φιλτρα, αν δεν ξερουμε τι κανουμε και γιατι το κανουμε.
|
||||
|
||||
![]()
τι μου προτείνεις να κάνω και με ποια σειρα? έχω καταρχην εσωτερικό φίλτρο και έχω βγάλει τον ενεργό άνθρακα και έχω βάλει βιολογικόμακαρόνι χοντρο απο μπόλι ενός παιδιου. πάνω έχω βάλει τον υαλοβάμβακα απο κατω το μακαρόνι μετα αλλο λίγο υαλοβάμβακα και απο κατω στο τέλος και αλλο μακαρόνι.. θέλει και κάποιο αλλο υλικό η φ΄τανει αυτο? επίσησ καθε πότε να αλλάζω τον υαλοβάμβακα?
|
|
||||
|
||||
![]()
Γραψε τα υλικα με τη σειρα, συμφωνα με τη ροη που περναει το νερο και αυτη ειναι απο πανω προς τα κατω ή κανει ζιγκ ζαγκ κλπ
Ποιο ειναι το φιλτρο να το δουμε
|
||||
|
||||
![]()
Hl-bt 400 ειναι της hailea.πανω ένα λεπτό κομμάτι υαλοβάμβακα ακριβως απο κάτω μακαρόνι πιο κάτω λεπτο κομματι υαλοβάμβακα και τέρμα κάτω πάλι μακαρόνι.
------------------------- http://www.hailea.com/e-hailea/product1/HL-BT400.htm ayto einai Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη faceck : 09-06-11 στις 11:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|