|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα....εγω θα αρχιζα αυριο ........τι λες τωρα??!??!?
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() Να σου πω την αλήθεια το σκεφτηκα κανα δυο φορές πλάκα πλάκα αλλά θα με δείρει ο άντρας μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Επιτέλους
![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Υπέροχη!!!
![]() Σύντομα θα σε επισκεφτούν κι άλλα ζωντανά του νερού!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]() Σαν απειλη απο ταινια θριλερ ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Μαρία φοβάσαι τα φίδια; Εγώ το νερόφιδο που είχα έγινε ... νερόφιδα και ζευγαρώνουν, και κάθονται "πλεξούδα" πάνω στο ξύλο που έχω στη λίμνη. ![]()
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
|
||||
|
||||
![]()
Να σου πω,κατα καιρούς τη παλια την είχαν επισκευτεί μια πράσινη όμορφη σαύρα απ'αυτές με τα μακριά πόδια και ουρά και το έντονο πράσινολαχανί,ένας σκατζόχοιρος που μάλιστα ηταν ο καημένος τόσο εξασθενιμένος από τη ζέστη που έπεσε μέσα και δεν είχε δυναμη να βγεί
![]() ![]() Φίδι... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι είναι δεμένος ο σκύλος πολύ κοντά,δεν ξέρω.... ------------------------- Δε μπορείτε να φανταστείτε τι έπαθα πριν 5 λεπτα! ![]() ![]() ![]() Εχω μια κότα που δραπετεύει από το κοτέτσι συνέχεια.Το καλό είναι ότι μόλις τη πλησιάσω καθίζει και και τη πιάνω.Οπότε πριν από λιγο συνέβει το ίδιο και πήγα να τη βάλω στη θέση της.Ηταν στη μπροστά αυλή,το κοτέτσι είναι στη πίσω.Απόσταση 2 μέτρα από το μπαλκόνι της κουζίνας μου.Οπότε κι εγω έκανα τη διαδρομή γύρο απο τη κουζίνα,έξω...και κάνοντας να περάσω τη γωνία.... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Είχα χρόνια να δω φίδι κοντά στο σπίτι ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Τι το'θελες Lucy μου ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mariand7 : 09-06-11 στις 12:55 Αιτία: Automerged Doublepost |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ανακατασκευή λίμνης για 4500 λίτρα. | in the pond | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 58 | 28-06-10 18:04 |
Ανακατασκευή ενυδρείου | Krisos | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 02-12-09 10:54 |
Φίλτρο λίμνης | yiannossavva | Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές | 5 | 17-05-09 21:01 |
Η ανακατασκευή του μονομαχονενυδρείου μου.. | spirosta | Bettas | 27 | 21-06-07 01:50 |
Βάθος λίμνης | jimbardis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 29-09-05 12:51 |