|
|
||||
|
||||
![]()
σχετικα με τα παραπανω κανενας εμπειρος τι λεει??
που τα βρισκουμε και πως τα ζηταμε?? κανονικα με το ονομα τους(νιτρικο καλιο κτλ) η καπως αλλιως? επειδη το εχουμε χαλασει καπως το θεμα που ανοιξε ο φιλος ας το "φτιαξει" καποιος mod!!! |
|
||||
|
||||
![]()
δεν πειραζει, θελω και εγω να μαθω
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
K2SO4 power4 απο Παυλος Γιανναρος Σωκρατους 26 2105228252 Iron της seachem fleet enema απο φαρμακειο
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
το power4 τι ειναι??θα το βρουμε στα γιαννενα?? την seachem δεν την γλιτωνουμε με τιποτα?? fleet emena τι ειναι?? |
|
|||
|
|||
![]()
Διάβασε αυτό:
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=8327 |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]()
Ρωτάς γιατί να βάλουμε θειικό κάλιο ??
Και στο λιγκ που έδωσα λέει στην επικεφαλίδα ότι το κάλιο είναι από τα Κύρια συστατικά-Θρεπτικές ουσίες- Μακροστοιχεία (Macronutrients) ¶ρα είναι απαραίτητο. |
|
||||
|
||||
![]()
για καλιο μπορουμε να χρησιμοποιησουμε νιτρικο καλιο και φωσφορικο καλιο
και το θειικο καλιο θα μπορουσαμε αλλα εγω δεν θα το εβαζα στο δικο μου ενυδρειο |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι? εγω το βαζω. εξηγησε μας τι αλλαζει καλιο σε καλιο...απο χημεια δεν ξερουμε και πολλα....
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Τα άλλα που ανέφερες νιτρικό κάλιο και φωσφορικό κάλιο και να μην τα ρίξεις όταν έχεις μια νορμάλ ιχθυοφόρτιση, μαζί με την τροφή το βρίσκουν τα φυτά μέσα στο νερό οπότε δεν ρίχνεις. Εγώ προσωπικά έχω δύσκολα φυτά και δεν έριξα ποτέ από αυτά τα δυο γιατί το νερό έχει μέσα, ειδικά τα νιτρικά. Παράθεση:
Το νιτρικό κάλιο (nitrogen) είναι άζωτο (Ν) που εχουν τα νιτρικά άλατα NO3 που δημιουργούνται από το κύκλο του αζώτου. Το φωσφορικό κάλιο (phosphorous) είναι το μακροστοιχείο ο φώσφορος και χρειάζεται να ρίξεις πολύ λίγο γιατί διαφορετικά θα σου βγάλει άλγη. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|