|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Για να ρίξεις νιτρικά κάνεις αλλαγές νερού. Καθε πότε κάνεις αλλαγη
|
|
||||
|
||||
![]()
έκανα χθεσ και σημερα εβαλα ακουαταν και τισ δυο φορες το μπολιασα και έβαλα και τεχνητα βακτηρια..τωρα φαίνετε να πηγαινουν καλυτερα τα πραγματα.τα ταιζω καθε μερα μια φορα το πρωι μονο..σκεφτομαι και καμια μερα να τα αφηνω νηστικα καλα θα κανω?
|
|
|||
|
|||
![]()
Με ένα τάϊσμα την ημέρα δε νομίζω να ευθύνεται η τροφή για το ανέβασμα των νιτρικών, εκτός κι αν ρίχνεις το μισό κουτάκι κάθε φορά.
Αν το φίλτρο σου είναι στρωμένο και με αρκετό βιολογικό υλικό, θα έπρεπε να μπορείς να ταΐζεις 2-3 φορές τη μέρα (από λίγο) χωρίς άνοδο νιτρικών. Πύκνωσε τις αλλαγές, όπως σου είπαν και συνέχισε να ταΐζεις αραιά (και 3-4 φορές την εβδομάδα αρκούν για λίγο καιρό) μέχρι να ρίξεις τα νιτρικά. |
|
|||
|
|||
![]()
ti 3-4 ρε κώστα ;
Με μια μεγαλη πεφτουν τα νιτρικά. Πόσο μεγάλη είναι η συγκεντρωση που μέτρησες; Τα ψαρια τα ταίζουμε τοση τροφη ωστε να καταναλωθεί ΟΛΗ μεσα σε λιγοτερο απο 2 λεπτα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
ουπς !
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
τα ταιζω καθε μερα το πρωι μικρη ποσοτητα τροφησ ετσι ωστε να τρωνε ολα και μεσα σε δυο λεπτα οχι απλα την εχουν εξαφανισει απορω και πωσ δεν μου τρωνε κανα δαχτυλο..κανω αλλαγες καθε μερα περιπου 30 τισ εκατο και βαζω 15 μλ ακουαταν..να κανω μεγαλυτερεσ αλλαγεσ? και να μην ταιζω τοσο πολυ?? απλα επειδη εχω δυο νεογνα γκαπακια προσπαθω να τα ταιζω και αυτα με αποτελεσμα να τρωνε ολα απο λιγο..τα μικρα θα παθουν τιποτα αν ταιζω γενικα μερα παρα μέρα?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Αναλογια τροφης | rocker70 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 15-04-10 20:38 |
Mια βοηθεια εδω...(επιλογη τροφης) | tedy069 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 5 | 16-02-10 23:51 |
εμποτισμος τροφης? | Dimi | Ζωοτόκα | 14 | 30-12-07 11:53 |
Μαρκα Τροφησ | ΣΤΑΥΡΟΣ | Malawi | 4 | 02-08-06 13:13 |
επιλογη τροφης | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 14-06-06 21:13 |