|
|
||||
|
||||
![]()
Γιατί κύριε bokosta είσαι αρνητικός...??? (χαχαχα)
Έχω ένα μικρό ενυδρειάκι 12 λίτρα να μετακινήσω εκεί μερικά από τα αυγά...??? |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Δεν ξέρω να σου πω τι πρέπει να κάνεις, μάλλον πρέπει να τα απομονώσεις, αυγά και άλλα ψαράκια, σαλιγκάρια και γαρίδες δεν πάνε μαζί. Περίμενε να σου απαντήσει κανένας που ασχολήθηκε με αναπαραγωγή κόρυς, οι δικές μου γνώσεις φτάνουν μέχρι τα ...φαγωμένα αυγά. ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Μακάρι να είμαι...!!! λες να βάλω στο μικρό μερικά από τα αυγά μόνα τους...???
(έδωσα και όλα τα άλλα ψάρια για να γεννήσουν τα cory μου ντεμεκ... ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ναι να απομονωσεις τα αυγα στο 12λιτρο..με νερο απο το ενυδρειο που γεννηθηκαν..και να ριξεις και αντιμυκητιασικο. αν δεν εχεις φιλτρο φροντισε τουλαχιστον να γινεται καποια ροη..εστω και με αεραντλια κοντα στα αυγα...καλη επιτυχια!!
και τα δικα μου χθες γεννησαν παλι μετα την αλλαγη νερου...αλλα που χρονος να ασχοληθω.
|
||||
|
||||
![]()
Να είσαι καλά Παναγιώτη... Θα πάρω προσεκτικά μερικά από τα αυγά και θα τα βάλω στο μικρό... Γνωρίζεις τι πρέπει να κάνω στην συνεχεία...???
|
|
||||
|
||||
![]()
επειδη δεν εχω κανει αναπαραγωγη σε κορυ για να δω τι τρωνε τα μικρα...κανε αναζητηση εδω...υπαρχουν μελη που εκαναν. ολο και θα γραφει στα σχετικα νηματα τι τροφη τους δινανε με το που καταναλωσαν το λεκιθικκο ασκο.
|
||||
|
||||
![]()
Θα βάλω και την αεραντλία bokosta και ο Θεός βοηθός...
------------------------- Το κακό είναι ότι θα πρέπει να φύγω πάνω στο καλύτερο... ![]() ![]() ![]() ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Belafode : 04-06-11 στις 21:02 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
αφου ξεκινησαν..και αν βρηκαν τις συνθηκες που τους αρεσουν..θα σου γεννανε μετα απο καθε αλλαγη νερου. τα δικα μου γεννουσαν καθε δευτερα μιας και εκανα αλλαγες κυριακη.
οποτε μη σκας..την αλλη φορα που θα εισαι σπιτι δοκιμαζεις. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Και δεν βάζεις μερικά?? περισσότερες πιθανότητες θα έχουν στο μικρό με μια αεραντλία.
![]() Με πρόλαβε ο Πάνος. ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Θα γίνω πατέρας??? :) | Angel_Nick | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 22 | 12-03-11 22:53 |
Γέννα Cory Albino. | Xapns | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 7 | 26-04-10 11:58 |
Έγινα παππούς!! | Θανάσης | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 8 | 26-02-08 16:46 |
'Eγινα πολύτεκνος πατέρας | proo1 | Ζωοτόκα | 3 | 08-01-07 18:08 |
Έγινα μπαμπάς!!!! | silveraro | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 04-10-05 20:03 |