Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου

Επιστροφή   Greek Aquarist's Boards - Φόρουμ συζητήσεων γιά το χόμπυ του Ενυδρείου > Φωτογραφία > Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα

Απάντηση στο θέμα

Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 03-06-11, 00:35
Το avatar του χρήστη tsoum
tsoum Ο χρήστης tsoum δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη (φοιτητής στα Γιάννενα)
Προεπιλογή

Απ'οτι κατάλαβα εισαι φαν των σταθερων φακων!

Απλα ρωτω για αυτους τους συγκεκριμένους διοτι υπάρχουν ως πακετο. Μου φαίνεται θα παρω την d3100 με τον 18-55 VR με 450¤ και μετα βλεπω... Μπερδευομαι διοτι υπαρχουν καλα πακετα...

------
Ισως κατι δεν καταλαβα, αλλα μονο μια φωτογραφία βρηκα.

Υ.Γ. οχι και mac ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε...:sm t075

...
Παλιά 03-06-11, 12:42
Το avatar του χρήστη prospathw
prospathw Ο χρήστης prospathw δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Δεν το εχω ολοκληρωσει το blog αλλα αφου σου ειπα μια φωτογραφια. Σημερα κατα τις 11:00 θα βαλω εδω 3 φωτογραφιες. Δε σου λεω τι ειναι ομως. Γενικα οι σταθεροι φακοι βοηθουν στις περισσοτερες καταστασεις. Αν θες κατι πιο ευελικτο θα παρεις ζουμ αλλα πρεπει να παρεις κατι ποιοτικο και φωτεινο! Οι καλυτεροι που μπορεις να παρεις σε dx ειναι οι tokina 11-16 f/2.8, nikkor 17-55 f/2.8 η sigma 17-50 f/2.8 και nikkor η sigma (με η χωρις os) 70-200 f/2.8. Mac εννοειται! Για πολλους λογους! Οχι τωρα βεβαια γιατι τα λευτα ειναι πολλα!
-------------------------
Δες τις 3 τελευταιες

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 03-06-11 στις 12:42 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση
Παλιά 04-06-11, 14:07
Το avatar του χρήστη tsoum
tsoum Ο χρήστης tsoum δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Θεσσαλονίκη (φοιτητής στα Γιάννενα)
Προεπιλογή

Πως το έκανες αυτο; Εβγαλες καθρεφτη, ή ρυθμισες την φωτογραφική να εχει ανοιχτο το κλειστρο για πολλή ώρα και το εβγαλες με αλλη καμερα;

Αυτο το πακέτο, με ~670¤ πως σου φαίνεται; Καλή περιπτωση; Τους εστειλα mail οτι η αρχικη τιμη του πακετου ($1286) είναι πιο ακριβή απ'οτι αν τα αγορασεις ξεχωριστα, και μου είπε θα μου κάνει επιπλεον εκπτωση αμα το αγοράσω!

Διαβαζω καλα σχολια γενικώς, αλλα δεν ξέρω αν θα μου είναι τοσο χρησιμος. Απο τις "ερευνές" μου, οι περισσότεροι ευρυγωνιοι είναι αρκετα ακριβοι...
Παλιά 04-06-11, 14:55
Το avatar του χρήστη prospathw
prospathw Ο χρήστης prospathw δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Κοιτα καλους φακους χωρις λευτα δεν προκειται να βρεις! Περα απο καποιους σταθερους οι περισσοτεροι καλοι οπτικα φακοι ξεκινουν απο περιπου $700. Για εμενα ο 70-300 ειναι αποτυχια . Σου εδειξα μολις εναν απο τους λογους. Δεν ειναι μονο αυτος! Δεν θυμαμαι αν ηταν σε αυτο το φορουμ η σε καποιο αλλο αλλα ειχα δει αγγελια στην οποιαπολλουνταν 70-300 tamron μιας εβδομαδας και δεν τον αγοραζε κανεις! Δες αυτο*http://www.youtube.com/watch?v=81qoq...e_gdata_player Μην προσπαθεις να αγορασεις ολυς τους φακους απο την αρχη. Αν ψαξεις παλιοτερα ειχα ανοιξει ενα θεμα που ρωτουσα ποιο φακο να παρω αναμεσα στους 55-200 και 70-300. Ειναι κλασικοι φακοι που αγοραζουν οι αρχαριοι. Συντομα καταλαβα οτι απο ποιοτητα ειναι και οι δυο χαλια. Καλυτερα να αγορασεις αρχικα ενα κιτ με τον 18-55 και να ξεκινησεις απο εκει. Θα καταλαβεις και μονος σου αργοτερα πως αυτοι οι φακοι απλα δεν αξιζουν. Καλυτερα να αγορασεις απλο κιτ και μετα απο 1 χρονο που θα εχεις μαζεψει παλι λευτα αγοραζεις οτι εχεις ανακαλυψει πως σου χρειαζεται ειτε αυτο ειναι τηλεφακος (πχ 70-200 f/2. η υπερευρυγωνιος (tokina 11-16 f/2. ειτε απλα καλυτερος κανονικος φακος (πχ. sigma 17-50 η nikkor 17-55). Οι φακοι θα σου μεινουν οποτε καλυτερα να παρεις απο την αρχη κατι καλο παρα να παρεις κατι αθλιο αρχικα και μετα να αγοραζεις καποιον καλυτερο Οσο για το πως εβγαλα τη φωτογραφια απλα εβαλα ταχυτητα κλειστρου 5" και τις εβγαλα με αλλη μηχανη.

Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Δικαιώματα - Επιλογές