|
|
||||
|
||||
![]()
Απ'οτι κατάλαβα εισαι φαν των σταθερων φακων!
Απλα ρωτω για αυτους τους συγκεκριμένους διοτι υπάρχουν ως πακετο. Μου φαίνεται θα παρω την d3100 με τον 18-55 VR με 450¤ και μετα βλεπω... Μπερδευομαι διοτι υπαρχουν καλα πακετα... ------ Ισως κατι δεν καταλαβα, αλλα μονο μια φωτογραφία βρηκα. ![]() Υ.Γ. οχι και mac ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε... ![]() ... ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Δεν το εχω ολοκληρωσει το blog αλλα αφου σου ειπα μια φωτογραφια. Σημερα κατα τις 11:00 θα βαλω εδω 3 φωτογραφιες. Δε σου λεω τι ειναι ομως. Γενικα οι σταθεροι φακοι βοηθουν στις περισσοτερες καταστασεις. Αν θες κατι πιο ευελικτο θα παρεις ζουμ αλλα πρεπει να παρεις κατι ποιοτικο και φωτεινο! Οι καλυτεροι που μπορεις να παρεις σε dx ειναι οι tokina 11-16 f/2.8, nikkor 17-55 f/2.8 η sigma 17-50 f/2.8 και nikkor η sigma (με η χωρις os) 70-200 f/2.8. Mac εννοειται! Για πολλους λογους! Οχι τωρα βεβαια γιατι τα λευτα ειναι πολλα!
------------------------- Δες τις 3 τελευταιες
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη prospathw : 03-06-11 στις 12:42 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Πως το έκανες αυτο; Εβγαλες καθρεφτη, ή ρυθμισες την φωτογραφική να εχει ανοιχτο το κλειστρο για πολλή ώρα και το εβγαλες με αλλη καμερα;
Αυτο το πακέτο, με ~670¤ πως σου φαίνεται; Καλή περιπτωση; ![]() ![]() ![]() Διαβαζω καλα σχολια γενικώς, αλλα δεν ξέρω αν θα μου είναι τοσο χρησιμος. Απο τις "ερευνές" μου, οι περισσότεροι ευρυγωνιοι είναι αρκετα ακριβοι...
|
||||
|
||||
![]()
Κοιτα καλους φακους χωρις λευτα δεν προκειται να βρεις! Περα απο καποιους σταθερους οι περισσοτεροι καλοι οπτικα φακοι ξεκινουν απο περιπου $700. Για εμενα ο 70-300 ειναι αποτυχια
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φωτογραφιση ενυδρειου με compact και DSLR | Raven | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 25-11-10 16:44 |
Εχεις κινητο; εχεις και dslr | Raven | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 7 | 05-11-10 00:49 |
Αγορα DSLR | On_Klik | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 4 | 13-07-10 09:47 |
Επιλογή υποστρώματος! | gregoryn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 08-11-08 03:09 |
Επιλογή Α.Ο | vouros | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 31-03-07 10:02 |