|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Η δικη μου ενσταση εγκειται κυριως στο οτι σαν δουλεια, ειναι πασαλειμα, η αν θελεις κουκουλωμα. Και (μιλωντας για εμενα) αποφευγω σαν το διαολο το λιβανι τετοιες δουλειες, γιατι και μονο οτι θα εχω την ιδεα μετα, αρωσταινω... Το ενυδρειο ομως ειναι δικο σου, οπως και το ρισκο. ![]()
|
||||
|
||||
![]()
απο μεσα δεν υπαρχει δυνατοτητα να μπει και να κολληθει?
|
|
||||
|
||||
![]()
μα αν μπει απο μεσα αυτο δε θα αφηνει το ραγισμενο απο εξω που μπορει να προκαλεσει προβλημα αν ραγισει κιαλλο?αποτι καταλαβαινω το τζαμι που θα μπει ειναι αρκετα χοντρο.αυτα που εχει το ενυδρειο απτη μανα του ητανε 6αρια.και τωρα θα μπει 8αρι κατω απτο 6αρι του πατου.αυτο ειναι 14 χιλιοστα πατος ολα μαζι.και μου ειπε οτι το ραγισμα θα μονωθει θα το κλεισει οσο μπορει και θα μπουνε και καποια κομματια σαν νευρα για το φοβο τον ιουδαιων αποτι καταλαβα.και θα κατσει και πανω σε λαστιχο.ε αμα ραγισει κιαυτο τι να πω!θα το πω μαγκαιβερ που λεει και το ανεκδοτο
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kgf12345 : 02-06-11 στις 22:37 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
γιατι να εχει προβλημα αν μπει απο μεσα??θρυψαλα ειναι το τζαμι?
|
|
||||
|
||||
![]()
οχι ενα ραγισμα εχει.απλα δε μου φαινεται σωστο να μεινει το σπασμενο εκτεθειμενο απτην εξω πλευρα.εφοσον ειναι ηδη ραγισμενο δε νομιζω οτι θα αντεχε την πιεση του εσωτερικου τζαμιου και του νερου απο πανω του.απο αποψη καθαρα μηχανικης αντοχης δηλαδη του τζαμιου.ενω απο εξω το γερο χοντρο τζαμι μπορει αντιθετα να κρατησει την πιεση των απο πανω και ισως και να ενισχυεται κιολας απτο ραγισμενο που θαναι απο μεσα.
δεν ξερω,απλα λεω οτι μπορω να σκεφτω.αν ειχαμε κανενα πολιτικο μηχανικο εδω μεσα να εχει μελετησει αντοχη των υλικων και πως συμπεριφερονται αναλογα τις συνθηκες θα μπορουσε να με διαφωτισει κιεμενα καλυτερα ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
το ενυδρειο δεν θα παταει επανω σε τραπεζακι?προσωπικα ετσι θα το εκανα...
|
|
||||
|
||||
![]()
δεκτο!και ευχαριστω πολυ για τη γνωμη σου
![]() ![]() ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΣΠΑΣΜΕΝΟΣ ΠΑΤΟΣ | agge | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 08-01-10 12:30 |
ραγισμα του πατου...βοηθεια! | τζιμακος | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 1 | 06-05-09 22:34 |
πατος ενυδρειου | supermanx | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 15 | 04-12-08 12:52 |
πατος απο μπετοφορμ για ενυδρειο!! | johnpalavos | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 28 | 04-11-07 16:01 |
ραγισμενος πατος ενυδρειου???? | prodigy | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 23-05-07 15:06 |