|
Greek Aquarist's Boards Οτι έχει να κάνει με τήν λειτουργία του forum. Προβλήματα, σχόλια, παρατηρήσεις. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() αν ανοιξεις ομως δευτερη αγγελια θα σου ερθει το κλασσικο μηνυματακι |
|
||||
|
||||
![]()
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=51551
προς το παρόν ![]() Εκεί φτάσαμε γιατί πάρα πολλοί αδιαφορούν και δεν διαβάζουν (ακόμα και τώρα) ![]() http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=36057 Προφανώς έτσι όπως είναι σήμερα οι μικρές αγγελίες έχουν πρόβλημα. Αλλά λέτε να έχει όρεξη κάποιος συντονιστής να διορθώνει, να σβύνει, να μπανάρει κλπ ?? Δεν είναι προτιμότερο να τηρούμε κάποιους κανόνες με αμοιβαίο όφελος? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Υπομονή λίγο ακόμα
![]() |
|
||||
|
||||
![]() ![]() ![]() ![]() Να βαλω παλι νεα αγγελια με το ιδιο προιον ?
|
||||
|
||||
![]()
Να στείλεις ΡΜ σε οποιονδήποτε mod για να στο διορθώσει.
ΥΓ Δέχομαι και εγώ ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
παιδια εγω δεν ξερω πολλα απ'αυτα,αλλα θα πω την γνωμη μου κι'αν δεν ειναι σωστη παω πασω.λοιπον οταν καποιος βαζει μια αγγελεια πα'να πει οτι πουλαει για να τα'κονομησει και καλα κανει.
![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Για το αλλο το ειπαμε αλλα πρεπει μαλλον να υπαρχει και η δυνατοτητα απο το προγραμμα Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
Ναι ειχε παραγίνει το κακό, πολλοί τους ενδιέφερε μονο να πουλησουν και να βγάλουν λεφτά αλλά δεν ετσι για όλους ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μήπως θα έπρεπε να γίνουν ακόμα ποιο συγκεκριμένοι οι κανόνες στις αγγελίες ??? | Lsourtzo | Greek Aquarist's Boards | 25 | 11-07-06 23:15 |