|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Απο φυτα εχει: 1) anubia nana, 1) cryptocoryne wendtii, 5) Hygrophila polysperma, 1) cladophora algae, 1) cabomba caroliniana ![]() Σημερα μετρησα παλι και εχω: ΝΟ2: 0,5 ΝΟ3: 50 ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Τα φυτα την κανανε
![]() Ιδιως hygrophila και cabomba ειναι γρηγορης αναπτυξης φυτα και μασανε νιτρικα. Οπως και η μπαλα αλγης.
|
||||
|
||||
![]()
εχω την εντυπωση πως αν συνεχισει ετσι αυριο πας για αλλαγη και εισαι ετοιμος για ψαρια.αποφασισες καθολου τι θα βαλεις?
![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παράθεση:
------------------------- Nα κανω μια ερωτηση ακομα....αν για παραδειγμα επελεγα να βαλω 8-10 cpd θα επρεπε να κανω την ιχθυοφορτηση τμηματικα? Αν ειχα κανει το στρωσιμο με αμμωνια θα ηταν πιο ''δυνατη'' η ομαδα των βακτηριων σε σχεση με την τροφη που το εκανα και θα μπορουσαν να διαχειριστουν περισσοτερη αμμωνια, αρα κατα συνεπεια και κατευθειαν ολη την ιχθυοφορτηση? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 01-06-11 στις 18:46 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
πχ ταισε αυξανωντας σταδιακα μεχρι το σημειο σαν να ειχες ολα τα ψαρια
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() ------------------------- Παιδια προχθες ηταν το νο2 οπως ειπαμε 0,5. Εχθες δεν εκανα μετρηση. Θα κανω παλι σημερα. Ελπιζω να εχει μηδενισει και να κανω την μεγαλη αλλαγη ωστε να πεσουν τα νο3 και να βαλω ψαρια. Ποσο νερο να αλλαξω αν οντως εχουν μηδενισει τα νο2? ------------------------- up! ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 02-06-11 στις 15:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
ξεκίνα με 50% και δες εαν πέσουν τα Νο3 κατω απο 20... Εαν δεν πεσουν κανε κ αλλη αλλαγη!
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |