|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ποσο βαθια ειναι η λιμνη σου ? Ρωτω επειδη βλεπω στη μεση περιπου να εχεις φυτα και μου φαινεται περιεργο.
|
|||
|
|||
![]()
+- 80εκ. καπου εκει ειναι.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλώς όρισες στην παρέα μας.
![]() Από ποιο μέρος της Κύπρου είσαι? Όμορφη η προσπάθεια σου. ![]() Δυο ερωτησούλες μόνο: Πόσα κοι έχεις μέσα, πόσο καιρό τα έχεις? Καμιά φώτο κοντινή να δούμε φατσούλες? ![]() Κάθε πόσο ταΐζεις και τί τροφές προτιμάς? Από φίλτρο έχεις κάτι που έφτιαξες εσύ? Υπάρχει κάποια φώτο?
|
|||
|
|||
![]()
γεια σου Βασίλη, απο Λευκωσία ειμαι. ναι, το φίλτρο εγω το εφτιαξα. τιποτα ακριβο. βαρελι 70 λιτρων, εισοδος απο κατω, περνα το νερο απο φιλτρα και κεραμικο και εξοδος απο πανω (υπαρχει και μια check valve πρην την εισοδο)
απο τροφες ταιζω δυο φορες τη μερα με tetra pond pellets medium τα οποια φερνω απο διαδυκτιο (συμφερει...) Κοι εχω καμια δεκαπενταρια , καποια ειναι στη λιμνη 4 χρονια αλλα 3 και μερικα περσινα. εσυ απο που εισαι? |
|
|||
|
|||
![]()
αααα, και καποιες κοντινες.
|
|
||||
|
||||
![]()
Καλως ηρθες!
Πολυ ωραια δουλεια, αν μπορεις ομως βαλε μερικες φωτοζ απο την ιδιοκατασκευη του φιλτρου σου... ![]() 8.000l/h να περνανε κατευθειαν μεσα απο την UV δεν ειναι πολυ μεγαλη παροχη?? ![]() Υ.Γ. Τι γινεται ρε παιδια στην Κυπρο?! Εκτως του οτι εχετε τις φανταστικοτερες λιμνες....κατι ειχε παρει το αυτι μου παλιοτερα για σοβαρα προβληματα ληψιδριας (ελειψη νερου, ερχοτανε με υδροφορα-τανκερ απο οσο ξερω!). ???? ![]() ![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Καλως ορισες και απο μενα φιλε!
Ομορφη η λιμνη σου μπραβο!! Οταν λες λευκωσια απο που??? Εγω μενω Τσερι...
|
|||
|
|||
![]()
μενω περιοχη carlsberq
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λιμνη μου | Μαριος35 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 22 | 11-11-10 08:36 |
Νεα λιμνη | nikolaras | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 15 | 26-08-10 13:46 |
λιμνη με κοι | katamagias | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 07-08-09 17:51 |
Λιμνη | Θεοδωρος | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 16-09-07 13:13 |