|
|
||||
|
||||
![]()
Είναι των 12 βολτ. Εχω τετοια κ ειναι μια χαρα.
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ πάλι έβαλα δύο τέτοιες (ακριβώς αυτές, τις 2Χ24 led) και δεν μπορώ να πω ότι ενθουσιάστηκα. Είναι όντως οι 12βολτες, αλλά ΔΕΝ είναι super bright τα led.
Συνοπτικά, μέτρια τα αποτελέσματα. Μικρή η ενίσχυση που πρόσφεραν. Αν θέλεις να ενισχύσεις αρκετά το φως του, δεν θα σε ικανοποιήσουν. PS: Το καλωδιάκι που έχουν είναι εντελώς ψεύτικο. Εφόσον τις πάρεις, θέλει προσοχή και υπομονή να το συνδέσεις - κολήσεις σε κάποιο βίσμα
|
||||
|
||||
![]()
εγω δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το θεμα σας με την τιμη?σας φαινεται ακριβο η φθηνο???
και αν ειναι ριξτε και καμια προταση(με λινκ) μπας και βγαλω ακρη... |
|
||||
|
||||
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
να μπω να δω ξερω και εγω, το θεμα ειναι οτι δεν εχω γνωσεις πανω στις λεντοταινιες και δεν ξερω ποια να παρω... |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Απλα στο συγκεκριμενο σαιτ εχει ποιοτικες και αναγραφει και watt/χρωμα και αν ειναι αδιαβροχες oποτε θα ξερεις και τι τροφοδοτικο χρειαζεσαι.Οι τιμες οπως ειδες βεβαια ειναι και αναλογα ετσι?
|
||||
|
||||
![]()
οκ
σ'ευχαριστω πολυ!!! μια απορια ομως:ποια η διαφορα σε cool και warn??? |
|
||||
|
||||
![]()
Aν θυμαμαι καλα το cool ειναι το εντελος λευκο και το warn ειναι το ελαφρως κιτρινο χρωμα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
απορια | natasa | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 07-03-11 00:09 |
απορια | kyrtokaros | Κιχλίδες καί άλλα ψάρια Μαδαγασκάρης | 18 | 16-02-11 13:34 |
απορια με βραχους | amanatidis | Γλυκό νερό - Γενικά | 20 | 05-01-11 17:53 |
Απορια Νο2 | captain21 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 11-09-06 19:52 |
Απορια DIY co2 | vasilakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 7 | 28-08-06 10:29 |