|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Που ειναι τα νουφαρα σου? Θα σου εδιναν σκια και ομορφια.Ποσες ριζες εβαλες?
|
||||
|
||||
![]()
Κοντα στον καταρράκτη αμα προσέξεις μολις πεταξαν τα πρωτα φυλα εχω τρεις ρίζες αλλου δεν μπορω να βαλω (νομιζω) γιατι το βαθος ειναι στο 1,20 μετρα απο οτι διαβασα πολυ βαθειά για νουφαρα μονο εκει ειμαι στα 60 εκατοστα
|
||||
|
||||
![]()
Tι να σου πω...εμενα ειναι πανω απο 1 μετρο το βαθυ σημειο που εχω τα νουφαρα . .
Θα τις εβαζα αμεσα αν ειμουν στη θεση σου! Μπορεις να κανεις και καμια πατεντα ωστε να δωσεις υψος στις ριζες και να μην ξεκινουν απο τον πυθμενα Επισης δεν θα ειναι πολυ χαρουμενα τα νουφαρα σου που ειναι κοντα στο καταρρακτη και πεφτει συνεχως νερο πανω τους .Προτιμα μικρη ροη νερου το φυτο αυτο (αν οχι στασιμα νερα)
|
||||
|
||||
![]()
Θα δοκιμασω μπορει να εχεις δικαιο εγω τα εβαλα εκει γιατι απο οτι διαβασα δεν θελουν μεγαλο βαθος τωρα πλεον δεν προλαβαίνω να παραγγείλω αλλα νουφαρα (σε ενα μηνα έρχομαι Κυπρο) γιατι απο Ελλαδα οτι θελουν ζητουν για μια ριζα και οτι σου δωσουν και οτι βγει
![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Η μερική κάλυψη της λίμνης σου είναι επιτακτική ανάγκη. Έχεις πολύ λίγα φυτά και αυξημένα νιτρικά έτσι που βρίσκει ευκαιρία η άλγη να αναπτυχθεί και να σου δημιουργεί προβλήματα. Τα νούφαρα δεν είναι όλα τα ίδια! Υπάρχουν είδη που μπορούν να φυτεύονται στα 40 εκ., άλλα στα 60, άλλα στα 80 και άλλα ακόμα πιο βαθιά, αναλόγως είδους και ανάπτυξης. Είναι όμως γεγονός ότι απαιτούν ένα πιο ήσυχο σε ροή τόπο μέσα στη λίμνη.
|
||||
|
||||
![]()
Πες μου μερικα για μεγαλο βαθος να παραγγείλω απο την γνωστή Κυρια αν προλαβω πριν ερθω Κυπρο
Αυριο θα βαλω την τεντα και ο θεος βοηθος
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Aν μιλάς για τη black princess, η ¶ννα αναφέρει από 20εκ. μέχρι μάξιμουμ 90εκ. βάθος. ΜΕΓΙΣΤΟ, έτσι? Κάπου στη μέση είναι καλύτερα.
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η λίμνη μου. | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 21-11-13 16:55 |
Λίμνη | stavros55 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 4 | 08-01-10 19:35 |
Ερωτήσεις για λίμνη. | brace | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 16-08-08 03:08 |
Φυτά στη λίμνη! | lucy | Φυτά για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 10-08-07 07:42 |