|
|
|||
|
|||
![]()
παιδια τα χρυσοψαρα δεν τα καταφεραν....
ο μονομαχος μεχρι χθες ηταν μια χαρα και αρκετα ζωηρος στο ενυδρειο σημερα ομως καθετε απλα στον πατο και δεν κολυμπαει καθολου.... ειναι συνηθισμενο αυτο για εναν μονομαχο??? |
|
||||
|
||||
![]()
τιμες νερου...μετρησεις αζωτουχων ενωσεων...θερμοκρασια...φιλτρανση...
ολες αυτες τις πληροφοριες δε μας τις λες και η μαντεια δεν ειναι το φορτε μας... μπολι εβαλες?? εκανες θεραπαεια με αλατι? κανεις αλλαγες νερου?? χωρις να ζητω να μπεις σε μεγαλα εξοδα για να παρεις τεστ και τα λοιπα..τωρα που πλεον ειναι αργα για τα χρυσοψαρα....δωσε τον γλυφτη...κρατα μονο το μονομαχο...κανε μια αλλαγη νερου 50% βαλε μπολι....και παρακολουθα τον. αυτα ειναι καποια βασικα (δε σου λεω για θερμοστατη γιατι οι θερμοκρασιες εχουν ανεβει) μετρα ωστε αν το φιλτρο σου ειναι αστρωτο...η αν εχεις μεγαλες ποσοτητες νιτρικων (που δε μου φαινεται λογικο)..να υπαρξει μια προσωρινη ανακουφιση. αν τωρα προκειται για ασθενεια..θα πρεπει να γνωριζουμε πολλα περισσοτερα πραγματα για το ενυδρειο σου και το ψαρι. παντως αν δεν γινει διαγνωση μη ριχνεις φαρμακα...ειδικα αν δε ξερεις κατα ποσο επηρρεαζουν τη βιολογια σου.
|
|||
|
|||
![]()
φιλε πανο ο μονομαχος ειναι πολυ χαλια.... δεν φαινεται να τα καταφερει και λυπαμαι πολυ γι' αυτο..... δεν περιμενα να ειναι τοσο πολυπλοκο να εχεις ενυδρειο και πραγματικα στα πετ σοπ σου λενε οτι ναναι.... τον γλυφτη θα τον δωσω σιγουρα και θα παρω εναν μονομαχο αν δεν τα καταφερει αυτος... εχω ενα ενυδρειο 15 λιτρων με φιλτρο και θερμοστατη... πριν τα κανω ολα αυτα ομως θελω να ετοιμασω το ενυδρειο μου οσο το δυνατον καλυτερα γιατι νιωθω πως φερω μεγαλη ευθυνη για τα ψαρακια που δεν αντεξαν.... μπορεις σε παρακαλω να μου πεις τον καλυτερο τροπο να προετιμασω το ενυδρειο?? η ακομα αμα ξερεις καποιες ιστοσελιδες που εχουν σωστες πληροφοριες για το θεμα πες μου αν μπορεις τα λινκ...
|
|
||||
|
||||
![]()
Ολα τα θεματα-υπομνηματα στην κατηγορια αρχαριοι γλυκου νερου εχουν γραφτει για περιπτωσεις σαν την δικη σου.
Ξεκινα με τα : Κατανοώντας τον κύκλο του αζώτου Κατευθυντηριες οδηγιες για το στησιμο ενυδρειου ΣΤΡΩΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΨΑΡΙΑ (με αμμωνία) (την φαρμακευτικη αμμωνια μπορεις να την αντικαταστησεις και με λιγα τριμμενα φυλαρακια ψαροτροφης για δημιουργια ρυπων)
|
|||
|
|||
![]()
να πεις οτι τους συμφερει; προφανως και τους συμφερει να ζησουν και τα ψαρακια...να ευχαριστηθει και το χομπι ο πελατης κτλ κτλ...
μονο απο ρουτινες καισ υντηρηση ενα ποσο θα το εχουν μηνιαιως..αν φερ ειπειν εχουν καμια πενηνταρια και βαλε ευχαριστημενους πελατες τα μικρα πετ σοπ... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΑΡΡΩΣΤΑ ΤΙΓΡΑΚΙΑ.... | douran_p | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 8 | 07-01-10 15:30 |
Αρρωστα ramirezi | lucky13 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 22-12-09 21:39 |
αρρωστα χρυσοψαρα | aginor | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 15 | 21-04-08 00:17 |
Αρρωστα Γκαπυ | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 16 | 15-11-06 20:40 |
Αρρωστα Νεον?! | petran | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 1 | 06-01-06 15:23 |