|
|
||||
|
||||
![]()
χαχαχαχα....Μια χαρα τις τρωνε κ μονα τους.
![]() ![]() Δαγκωνουν,κοβουν,ξαναδαγκωνουν,ξανακοβουν κ μετα απο λιγο τα εχουν φαει ολα.... ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Όμορφο video, να τα χαίρεσε!
Εκτός από φυλλαράκια ταΐζεις κάτι άλλο;
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Φυλλαρακι κ αρτεμια.
Θελω να παρω να ταιζω κ pellets αλλα δεν ξερω ποια. |
|
||||
|
||||
![]()
Κάνε μια προσπάθεια να βρεις grindal. Και πιο εύκολα είναι από την αρτέμια και έχουν ελάχιστο κόστος...
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
![]()
Εχω grindals.Προσπαθω να αυξησω την αποικια για να μπορω να ταιζω.Φοβαμαι ομως οτι αν ταιζω τα μεγαλα ζωντανες τροφες,θα γεννανε ακομα πιο συχνα.Ηδη απο τις συμπεριφορες που βλεπω,πρεπει να σκαρωνουν την 2η γεννα τους.
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
alexnina065-Προσπάθεια βιοτοπικού Pelvicachromis pulcher (Kribensis) | alexnina065 | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 17 | 03-04-11 19:16 |
Μαύρες κηλίδες σε Pelvicachromis taeniatus | beat89 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 01-04-11 16:36 |
Pelvicachromis taeniatus αλλα τι? | beat89 | Αναγνωρίσεις ειδών | 21 | 06-03-11 13:13 |
Pelvicachromis pulcher - "KRIBENSIS" | GhostShip | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 17 | 12-03-07 17:54 |
Pelvicachromis pulcher Kribensis | gangrel | Κιχλίδες ποταμών Αφρικής | 2 | 23-08-05 16:46 |