|
Διατροφή Ζωντανές τροφές, κατεψυγμένες, συνταγές |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
για τα σκουλικια νερού τι λετε; αυτά που βγαίνουν όταν αφήνεις έναν κουβά με νερό για καμια βδομάδα έξω και τσουπ, βγαινουν κάτι πολυ μικρά και μαύρα σκουλικάκια που κουνιούνται συνεχώς μεσα στο νερό; αυτά τι είναι και απο που προέρχονται τα αυγά τους;κάνουν για ψαροτροφή; ξέρει κανεις; προσωπικά θεωρώ οτι ειναι λιγότερο αηδιαστικά...σε σχέση με τα υπόλοιπα που διάβασα και είδα....
|
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
Αυτα που λες Λενια, είναι ου προνυμφες των κουνουπιων. Αυτα τα χλαπακιαζουν και τα γκαπυ!
|
|||
|
|||
![]()
Το μπικατινι ειναι πρωτης ταξεως τροφη για μεγαλα ψαρια, και απολυτως ασφαλες (τα παθογονα του αερος δεν επηρεαζουν το νερο). Εγω τα χρησιμοποιουσα χρονια για τις μεγαλες κιχλιδες μαδαγασκαρης. Αγοραζεται και ετοιμο σε ταπερακι στα μαγαζια με δολωματα.
|
|
||||
|
||||
![]()
παραμένει όμως το πρόβλημα της μάνας ή της γυναίκας............και νομίζω ότι είναι απο τα σοβαρότερα..........
άντεξε διάφορα ταπεράκια με κινούμενα σκουλήκια το συγκεκριμένο πιστεύω να την αποτελειώσει ![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πόσες φορες ως φοιτητρια βρηκα τέτοια στην κουζίνα μου.... καθότι από το πολυ πιώμα ούτε το κρέας δε θυμόμουν να βάλω στο ψυγείο
![]() ![]() ![]() ![]() Μπλιαχχχχχχχχχ
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
καλησπερα μπικατινι υπαρχουν και σε μαγαζια με ειδη αλιειας που εχουν ζωντανα δολωματατα!
|
|
||||
|
||||
![]()
εδω νομιζω κανεις λαθος μεγαλο ποσοστο ψαριον κολλανε gill απο προνημφες εντομων την πατησα εγω με κοκκινο σκουλικι
|
|||
|
|||
![]()
Οι προνυμφες εντομων δεν ειναι αερος
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Πρεπει να ειναι μαματη λιχουδια, αλλα εγω αυτο το πραγμα δεν το φτιαχνω
![]() Αφου το βρισκουμε στα ειδη αλιειας θα το προτιμησω... ![]() Τολη λερωνει καργα ε? ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εδώ τα τρώνε οι γείτονές μας κι εμείς σιχαινόμαστε να τα δώσουμε στα ψάρια μας;
http://en.wikipedia.org/wiki/Casu_marzu Ανοίγουν τρύπες και μπαίνουν μέσα οι μύγες και γεννάνε. Η προνύμφη με τις εκρίσεις της προκαλεί μια ζύμωση στο τυρί που αποκτάει άλλη γεύση και "άρωμα".
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ευκολη αλλαγη νερου απο το εξωτερικο φιλτρο | delta66 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 96 | 05-12-17 02:00 |
ζωντανη τροφη!! | B22 | Διατροφή | 5 | 15-03-11 14:45 |
Πολυ Χαλικι??? | CASPER | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 07-10-05 20:45 |
Ζωντανη Τροφη (Artemia) | stefanos.f | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 08-10-03 00:11 |
ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΟΛΥ... | n1sarris | Malawi | 7 | 22-02-03 18:57 |