|
|
||||
|
||||
![]()
η λευκη παχνη εχω την εντυπωση οτι ειναι μυκητας απτο ξυλο.ειχε βγαλει και το δικο μου και εκανε κανα μηνα να φυγει.το πιθανοτερο ειναι οτι θα βγαλει κιαλλο και θαναι σαν λευκη γλυτσα.αν ειναι μυκητας (που μαλον ειναι,και στις αρχες ακομα)μη σε ανησυχει,σε λιγο καιρο θα καθαρισει μονο του.
για την αλγη δεν πειραζει που την καρφωσες αλλα προσεχε το μη σου γεμισει το ενυδρειο αλγη και ειναι και δυσκολη.κοιταξε εδω,στο κομματι για την cladophora. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
ειχα βαλει κιεγω γιατι μου αρεσε το look και την εβγαλα.μαλιστα εχω παρατηρησει τωρα τελευταια οτι σε μια ακρη τις ριζας που εχω μεσα υπαρχουνε μερικες τριχουλες πρασινες,τις ειχα βγαλει αλλα οχι ολες και το αφηνω ακομα να δω τι θα γινει κυριως απο περιεργεια.βεβαια δεν ξερω κατα ποσο ειχε να κανει η υπαρξη της μπαλιτσας μεσα αλλα την εβγαλα για καλο και για κακο.
με την τροφη τι εγινε?ξανανεβηκε η αμμωνια? |
|
||||
|
||||
![]()
Σημερα το απογευμα θα ξαναμετρησω αμμωνια. Εχω αφησει μεσα κανονικα την τροφη. Εχθες μετρησα μονο ΝΟ2-ΝΟ3 και παλι ηταν 10 και 100.
|
|
||||
|
||||
![]()
τα ΝΟ3 δεν προκειται να πεσουν μεχρι να κανεις αλλαγη.η να βαλεις φυτα που να τα καταναλωνουνε οπως το κερατοφυλλο.αφησε τα προς το παρον.τα ΝΟ2 θα πεσουν κιαυτα σιγα σιγα καθως αναπτυσονται τα νιτρικοποιητικα βακτηρια.καλα παει νομιζω.αλλα χαρα στην υπομονη σου
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() Ναι το ξερω οτι τα no3 θα πεσουν με την αλλαγη νερου...πριν βαλω τα ψαρια. ------------------------- Στο τεστ που θα κανω σημερα πρεπει να βρω αμμωνια? Εχει προλαβει να σαπισει η τροφη και να βγαλει αμμωνια? Να εριχνα και αλλη τροφη? Μεχρι τωρα εχω ριξει 4-5 φυλλαρακια μεσα στην αποχη... Edit:....Λοιπον??.... ![]() Mετρησα αμμωνια παλι και ειναι στο 0. ΝΟ2 και ΝΟ3 παλι 10 και 100 Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη stratigos24 : 26-05-11 στις 17:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
καθημερινα λιγη τροφη στρατηγε μου
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |