|
|
||||
|
||||
![]()
Και κατι αλλο.. Με τις διαστασεις που ειπα και πριν οτι εχει η γυαλα μου τα 300 λιτρα ειναι μικτα..... Αλλα ειμαι τοοοοσο οριακα για να παω σε μεγαλυτερο η μπορω να κανω δουλεια στα σιγουρα με τα 300σαρια ειτε της eheim η της fluval..??
|
||||
|
||||
![]()
Δε κολλαω στη μαρκα δηλ οσο για το αν θα γινει η δουλεια σωστα... Δεν ειμαι της υπερβολης αλλα θελω να ειναι ολα σωστα..
|
||||
|
||||
![]()
Σιγουρα το Fluval ειναι καλητερο διοτι γυρναει 1000 αντι για 750 λιτρα και επειδη εχει μεγαλητερο καδο, αν θα εχεις πολυ ιχθυοφορτωση ομως παρε μεγαλητερο φιλτρο.
|
||||
|
||||
![]()
Οκ ρε παιδια ευχαριστω για το χρονο σας...
|
||||
|
||||
![]()
Να λάβεις υπόψη ότι αν πάς οριακά με τον καιρό η ροή πέφτει όσο πιάνει σαβούρα το φίλτρο μέχρι να το καθαρίσεις και να επανέλθει. Εγώ θα πήγαινα στο 405...
|
|
||||
|
||||
![]()
Το ecco 300 είναι πολύ μικρό για 300 λίτρα ενυδρείο.
|
|||
|
|||
![]()
Συμφωνω με τον Αλεξ.
Σε 180αρι ειχα το 2071 και στην πραξη ηταν απλα καλο. Σε ενα 280αρι εχω ενα Fx5 και ειναι οτι πρεπει...(για τα ψαρακια που θελουν ροη.) Το ιδιο ειχα και σε 500αρι αλλα εβαλα σαμπ πλεον. |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Eheim 2215-Eheim 2217 | peristerigeo | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 13 | 16-08-10 20:25 |
απο 150 στα 300λ | calmen | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 10-10-07 12:30 |