|
|
||||
|
||||
![]()
αλλος τζαμας για το σαμπ 100χ50 χ 3 , 48χ49 χ2, 10χιλ+ 48χ38 χ3, 8χιλ 70 ευρω χωρις φπα χωρις ροντε και μαπα κοψιμο
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
κόντρες μαζευεις και απο τα ρετάλια τους -δεν χρειάζεται να πληρώνεις για κόντρες
![]() εγώ πλέον πάω σε βιοτεχνία που ανακάλυψα τα τζάμια τα κόβει εντελώς ακριβέστατα και μετά με το ροντάρισμα τα κάνει υπερακριβέστατοτατα ![]() τελευταία μου τιμή 40Χ40Χ50 5άρι ροντέ και πλυμένο στο πλυντήριο για τα διπλά (να αστράφτει απο καθαριότητα) συσκευασμένα με κομματάκια φελλού ενδιάμεσα και στις 4 γωνίες κόλπο με χαρτί και πλαστικό για έξτρα σιγουριά 30 ευρώ εμένα μου φάνηκε τσάμπα παιδιά |
|
||||
|
||||
![]()
Εμενα μου φενεται φαρμακειο για 5αρι! Αλλα ειναι και το ρονταρισμα που ανεβασε την τιμη.
|
||||
|
||||
![]()
χαλάλι του μωρέ-μου τα περιποιήθηκε τουλάχιστον..........
ΥΓ καλά τα λές το τζάμι είναι πολύ λεπτό |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω προχτες πηρα 80Χ40Χ40 με 5αρι 25 ευρο.
|
||||
|
||||
![]()
Εγω για 30*30*35 με 5αρι είχα δωσει 8 ή 10 ευρω. Βεβαια, επειδή τα τρόχισε σε μηχανημα, εχαναν 1-2 χιλιοστα στο τελειωμα κ επρεπε να τα επιστρεψω κ να παρω αλλα. Ευτυχως τα πήρε πισω.
Η τιμή καλή ηταν πιστευω. Και εμενα απο 8 με ροντε μου είχε πει 18.... Ειδικα αμα λες οτι έχει τοσο ακριβεια. Εδω πηγα κατι τζαμια για κοψιμο και του τονησα οτι δεν με ενδιαφερει το μηκος καθ'αυτο, αλλα το να είναι ισα, και το ενα ειχε διαφορα μηκους απο το αλλο 0,7-1 εκ.... ![]() Σημείωση: Το καλύτερο που έχουμε να κανουμε για τζαμια μεχρι και το 6αρι είναι να ζητησουμε να τα κανει με γυαλοχαρτο, ίσα ίσα να μην κοβουν.
|
||||
|
||||
![]()
Eτσι! Γυαλοχαρτακι που ειναι και τσαμπα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τζαμια | kws | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 02-10-10 09:13 |
τιμες για τζαμια??? | gramm.n | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 06-04-10 15:19 |
τζαμια | zissis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 18-01-09 16:50 |
--τζαμια-τιμεσ-- | Giwrgos23 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 19-04-06 10:15 |