|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Νικόλα μου ξέρω πολυ καλά πως το βλέπεις, αλλά σαν θέαμα όλα αυτά τα ζευγάρια να βρίσκονται εκεί μέσα, να κάνουν αυγά, αλλά να βγάζουν και τα ψαράκια, χωρίς πολλές φασαρίες, δεν μπορεί παρά να το δει κανείς ευχάριστα.
Καταλαβαίνω καλά την άποψη περί βιοτοπικών χαρακτηριστικών των ενυδρείων, και προσομοίωση όσο μπορουμε καλυτερα των φυσικών συνθηκών στις οποίες ζουν αυτά τα πανέμορφα ζωντανά, αλλά σαν αποτέλεσμα, αυτό που έχει πετυχει ο Βαγγέλης, είναι πράγματι εντυπωσιακό. |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
μπραβο αδερφη μου απαιχτο κ τελειο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
αλλο που εγώ το βλέπω από κοντά σχεδον καθε μερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλα ρεζιλι αιγινα κ σε εκανα
![]() αδερφε οχι αδερφη ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Ωχ μη λετε τετοια και παρει φωτια το facebook!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
blue diamond ολα τα λεφτα .οχι οτι και τα αλλα πανε πισω.να τα χαιρεσε
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
παρουσιαση 63λ | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 04-02-10 16:45 |
Παρουσιαση | kanarini | ¶λλα ζώα | 115 | 11-01-10 18:25 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | litsa | ¶λλα ζώα | 9 | 20-12-09 15:00 |
rio 400-παρουσιαση | rockxk | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 19-09-07 15:35 |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ | Βασίλης Μαιόπουλος | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 57 | 19-03-07 22:13 |