|
|
|||
|
|||
![]()
πως καταλαβαινουμε οτι περασε η ασθενεια...χωρις να φτασουμε στο σημειο να δουμε παλι κομμενο πτερυγιο για να ξαναρχισουμε θεραπεια;
|
|
||||
|
||||
![]()
Η ανάπλαση του πτερυγίου εκεί που είχε "φαγωθεί" από τα βακτήρια, δείχνει ότι έχουν αντιμετωπιστεί επιτυχώς. Στην περίπτωση όμως που χρησιμοποιούμε αντιβιοτικό, θα πρέπει να ολοκληρώνεται η συνιστώμενη θεραπεία ακόμα και αν δεν υπάρχουν πλεον σημάδια της ασθένειας για την αποφυγή δημιουργίας ανθεκτικών στελεχών
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
τι αλλαγη νερου πρεπει να γινεται μαβερικ; εδω ας πουμε λεει το τζενεραλ τονικ..μια βδομαδα..αν δεν δειτε βελτιωση τοτε 20% αλλαγη νερου και επαναληψη σε 4 μερες..
εγω τωρα τι να κανω να το αλλαξω ολο το νερο;αν δω πως ειναι οκ; ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Σου λέει 20% το λιγότερο μετά από μία βδομάδα, εσύ μπορείς να κάνεις και 80% αν θέλεις. Αν δεις σημάδια βελτίωσης (μεγάλωμα των πτερυγίων εκεί που έιχαν χαθεί) τότε σταματάς εκεί, αν η κατάσταση είναι ίδια περιμένεις 4 μέρες και ξανακάνεις τη διαδικασία που περιγράφει.
|
|
||||
|
||||
![]()
πολυ καλη δουλεια!!!!!!
εγω καθε 2 αλλαγες νερου ριχνω και μιση δοση μελαφιξ.....
|
|||
|
|||
![]()
ok ευχαριστω μαβερικ
![]() |
|
||||
|
||||
![]()
καλησπερα παιδια νεος στο χομπυ μου εφερε η κοπελα μου ενα μονομαχο και εχω τρελαθει στο διαβασμα ειδικα σημερα,επα8ε fin rot και μου εδωσαν tetra medica fungistop θα κανει δουλιτσα?ειναι 12ωρες σε αυτο και δεν βλεπω αποτελεσματα!!το εχετε ξανα ακουσει αυτο το φαρμακο?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ψάχνω μονομάχους χελπ | Dimitris_Batman | Bettas | 3 | 27-09-10 20:32 |
Μονομάχος | poliko_selas | Bettas | 7 | 02-05-08 09:44 |
Μονομάχος | poliko_selas | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 17-02-08 22:02 |
Μονομάχος με ..... τί ? | Μάγγος Θωμάς | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 21-10-05 13:36 |
Ο μονομάχος μου | laskarino | Bettas | 10 | 11-04-05 12:29 |