|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
μια χαρα βγηκε τελικα
![]() ΥΓχρονια πολλα!!!! |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
|
||||
|
||||
![]()
για να ειναι πιο φυσικο και ομορφο το τοπιο μεσα στο ενυδρειο σου πρεπει να εχεις ενα ειδος πετρας.καλο εναι να δημιουργησεις εναν λοφο που να κατεβαινει ομοιομορφα .επισεις αφησε και λιγο χορο για να χορευουν τα ψαρια οταν ζευγαρωνουν.καλη συνεχεια
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστω για τις συμβουλε σου φιλε μου!! Αυτο ειναι το τελικο σχεδιο ομως!Ειμαι σιγουρος αλλωστε οτι περα απο βουναλακια με βραχους στην προκειμενη λιμνη ολο κ καπου υπαρχουν κ βραχωδεις οροσειρες... Κ εκει ερχομαι εγω!!
![]() ![]()
|
||||
|
||||
![]()
Άντε καλές γέννες.
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Να τα χαίρεσαι φίλε μου...το 'ωραίο' στήσιμο είναι υποκειμενικό,το βασικό είναι να είναι λειτουργικό για τα ψαράκια σου!!
Να σου κάνω μία παρατήρηση...πρέπει να ανεβάσεις το pH σου!!δοκίμασε με μαγειρική σόδα!!σε αυτό το pH αγγελόψαρα βάζεις και παίζει να έχεις και επιτυχημένη γέννα... ![]() Καλή συνέχεια... |
|
||||
|
||||
![]()
Κυριως τροφη OmegaOne Super Veggie pellets και μια δυο φορες τη βδομαδα Ocean Nutrition Cichlid Vegi Pellets.
------------------------- Παράθεση:
Η έλλειψη επικοινωνιας θα είναι η αρχή του τέλους του ανθρώπινου γένους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Konstantin79 : 22-05-11 στις 04:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
![]()
Για τα ψαρια μην ανησυχείς...θα την βρουν την ακρη.
![]() Οι πορώδες ασβεστολιθικές σου πετρες...μου αρεσουν. Απο που της πηρες? |
|
||||
|
||||
![]()
Πετσιτυ Γλυφαδα!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
να και το malawi μου! | demka27 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 9 | 26-04-09 16:04 |
malawi for ever | chris7gtir | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 08-01-09 21:29 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 240lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 12 | 06-05-08 22:35 |
RIO-240 Malawi | Μικρος | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 7 | 04-05-08 22:52 |