|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
|||
|
|||
![]()
Γνωμη μου αν μεχρι τωρα δν εχεις δει τπτ χοντρο μην κανεις τπτ και μην κατεβασεις την σταθμη του νερου για να εισαι σιγουρος αν χανει απο που χανει απλα παρατηρεσε για λιγες μερες το ενυδρειο σου γυρο γυρο απο το επιπλο για τυχον νερα που δν θα επρεπε να ειναι εκει.Ενας ευκολος τροπος για να μην ψαχνεις κατω ολη την ωρα ειναι να στρωσεις εφημεριδα οποτε αν βραχει φαινετε αμεσως.Αν πρεπει να το μετακινισεις μπορεις και μονος σου απλα αδιασε το πρωτα αν οχι ολο καντο οπως ειπες ασε μεσα λιγο νερο για τα ψαρακια αλλα μολις το βαλεις εκει που 8ες γεμισε το παλι
|
|
|||
|
|||
![]()
για να ειμαι ειλικρινης δεν καταλαβα
![]() εμενα η αγωνια μου ειναι να μην εγινε με την μετακινηση το επιπλο πυργοτ ης πιζας και σταδιακα με τις δυναμεις που πιεζουν καταρρευσει το ενυδρειο... το κολπο με τα νερα δεν το καταλαβα..για καντο μου ψιλα ![]() ------------------------- Παράθεση:
λες να κατεβασω και το ενυδρειο μαζι; ελεγα να ναι πανω με το επιπλο να το ανασηκωσω ελαφρως για λιγο μαζι ολο το σετ και να το αφησω να κατσει πανω...μονο που ειναι δουλεια που δεν γινεται με γυναικα...ειμαι σε ξενη πολη..οποτε δυσκολο γνωστους μου εδω να τους πω ελατε για χαμαλικι ![]() οποτε αυτο μπορει να γινει οτα ερθει φιλος μου απο θεσσαλονικη..δηλαδη σε κανα μηνα...εκτος και αν βαλω την γυναικα μου..αλλα ελεος...δεν το κανω αυτο..απανθρωπο ![]() Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Λάζαρος : 19-05-11 στις 23:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
![]()
Οκ θα το πω απλα
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Εγω πιστευω οτι περισσοτερο επικυνδινο οταν κουνας ενα ενυδρειο γεματο ειναι λογο στρεβλοσεων του επιπλου να κοίλουν τα τζαμια (και κυριος απο του πατου που δεχεται τις μαγαλητερες πιεσεις) τοσο που να περασουν τις ανοχες τους με αποτελεσμα καποιο απο αυτα να σπασει ή να ξεκολησει και δευτερευον βλεπω το κυμα που θα δημιουργηθει μεσα στο ενυδρειο! Ολες οι αποψεις σεβαστες βεβαια!
|
|||
|
|||
![]()
ρε παιδια ολα αυτα με 80 λιτρακια καθαρα;
![]() βρε τι παθαμε! με το αλφαδι ισως ειναι καλυτερη λυση...αν και ετσι οπως το θετεις το νερο το ιδιο θα δειχνει στην επιφανεια του αν ειναι στραβο ή οχι! εννοω η γραμμη επιφανειας... αν και οπως το βλεπω ετσι κι αλλιως το πατωμα ψιλοκατηφορικο ειναι! τα τζιμανια που το φτιαξαν το καναν πρωτο..οποτε ουτε το αλφαδι ειναι δειγμα ανισορροπιας στο επιπλο... |
|
||||
|
||||
![]()
Οτι αναφερα πριν το ειπα για την στιγμη που κουνας το επιπλο, απο την δυναμη που ασκεις πανω σ' αυτο και στο ενυδρειο απο την στιγμη που ειναι πανω του τοποθετημενο. Οταν θα τελειωσει η διαδικαισια της μεταφορας λιγο σημασια εχει στο αν η επιφανεια γερνει λιγο μπρος-πισω-αριστερα-δεξια, που μαλλον θα ειναι λογο κλησεων που εχει παρει το πατωμα που συνηθως γερνει προς το κεντρο του δωματιου λογο κατασκευης.
|
|||
|
|||
![]()
σε πρηζω το ξερω...αλλα ειναι τρομακτικη η ιδεα να καταρρευσει καποια στιγμη το ολο σετ!
εσυ λες αυτην την στιγμη να μην κανω τιποτα απολυτως;προτεινεις να το αφησω οπως εχει και με την πρωτη ευκαιρια να αδειασω το περισσοτερο να το ανασηκωσω ελαφρως και να το αφησω να κατσει ξανα;(εννοω ολο το σετ επιπλο ενυδρειο,δεν θα κατεβασω το ενυδρειο) βεβαια αυτη η πρωτη ευκαιρια θα ειναι σε κανα μηνα... για πες μου τι θα εκανες στην θεση μου ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
![]()
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
||||
|
||||
![]()
Μην ανησυχεις...ειναι πολυ λιγα τα λιτρα...αν πεσει, σωνεσαι και χωρις να ξερεις κολυμπι
![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Φιλαρακι για να σε χαλαρωσω λιγακι,καποτε την ειχα κανει κι εγω αυτην την βλακεια(το κουνησα οπως εσυ,μια απο την μια μια απο την αλλη)και στην περιπτωση μου εγινε πυργος της πιζας οπως φοβασαι αλλα το επιπλο αντεξε και το ειχα κανενα μηνα ετσι (με τον φοβο βεβαια).
Για τον φοβο των ιουδαιων το αδειασα το ενυδρειο,το κατευασα και γεμισα το επιπλο με σιδερογωνιες ωστε το εκανα ποιο στιβαρο απο πριν. Το δικο μου παντος δεν χρειαζοταν αλφαδι,φαινοταν απο την σταθμη του νερου να ειχε κανενα ποντο διαφορα απο την μια μερια στην αλλη. Η συμβουλη μου ειναι σιδερογωνιες και θα εισαι αρχηγος!!! ![]()
|
|||
|
|||
![]()
ok γιαννη...οταν θα ρθει ο φιλος θα του πω να κανει χαμαλικι
![]() για σιδερογωνιες εχω μια αγωνια επειδη ολο κι ολο 4 μικρα φυλλα εχει σε σχημα ρομβου να το στηριζουν μη τυχον κανω το αντιθετο με τις τρυπες που θα γεμισω... |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Μετακινηση ενυδρειου | Dionysia | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 30-12-08 16:27 |
pH ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ | KOKOBAS | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 07-05-07 09:38 |
μετακινηση πλαινου τζαμιου | Μικρος | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 29 | 22-03-07 12:44 |