|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Oυτε αντιχλωριο χρησιμοποιεις δηλαδη στις αλλαγες νερου?
|
|||
|
|||
![]()
οχι... αλλαγες νερου κανω με όσμωση...
|
|
||||
|
||||
![]()
100% νερο απο Α.Ο. βαζεις?
|
|||
|
|||
![]()
ναι... δεν πρεπει?
|
|
||||
|
||||
![]()
Να πω απο οσα ξερω μιας και δεν ειμαι ειδικος και ας χρησιμοποιω και εγω Α.Ο. Αν η αντιστροφη οσμοση δουλευει σωστα τοτε το νερο σου θα εχει σχεδον μηδενικες σκληροτητες (Kh, Gh) που σημαινει οτι θα εχεις και πολυ χαμηλο Ph με κυνδινο να γινει Ph crash (δηλαδη να μην μπορει να κρατησει το νερο του ενυδρειου σου μια σταθερη τιμη Ph). Αυτο εχει σαν αποτελεσμα να μην μπορουν να ψαρια να νιωθουν ανετα εως και να ψοφησουν απο το στρεσαρισμα! Τα ειπα μπακαλιστηκα και λαικα, αν καποιος μπορει να τα εξιγησει καλυτερα και κανω καπου λαθος ας με διορθωσει.
|
|||
|
|||
![]()
ισως εχεις δίκαιο, το ph μου ειναι συνεχεια στο 6 με 6,3 το μετραω καθε βδομαδα σχεδον.
|
|
||||
|
||||
![]()
Τα φιλτρα της Α.Ο. καθε ποτε τα αλλαζεις? Eχεις TDS meter http://www.waterwaves.gr/index.php?t...oduct_id=29898 για να βλεπεις κατα ποσο καλα δουλευει η Α.Ο?
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ενυδρείο 25 Λίτρων - Αννουμπια | aggelospgr2010 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 14 | 15-01-10 14:57 |
Νέο ενυδρείο 20 λίτρων | tony | Αρχάριοι γλυκού νερού | 13 | 27-04-09 12:33 |
Νέο Ενυδρείο 350 Λίτρων | glazar | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 43 | 16-12-07 00:50 |
Ενυδρείο 15 λίτρων | hotgates | Χρυσόψαρα | 9 | 03-08-07 19:37 |