|
|
||||
|
||||
![]()
η αλγη δεν ειναι αλγη , ειναι κυανοβακτηριδιο , αυξησε την ροη στο σημειο εκεινο και εχε τον νου σου γιατι μπορει να καλυψει τα παντα πολυ γρηγορα
|
|
||||
|
||||
![]()
Ευχαριστώ παιδιά
αν βάλω μπουκάλα διοξείδιο και ανεβάσω επίπεδα κάργα θα φύγει μόνο του? ή θέλει μάζεμα ? και με τι βολευει να το μαζέψω? πατέντα σκούπα βυθού παίζει?-γιατί δεν έχω και μέχρι να πάει ο μήνας 5 δεν μπορώ να πάρω...... (δεν θα έβαζα πλαστικά φυτά ποτέ....) |
|
||||
|
||||
![]()
Μπουκαλα χωρις μανομετρα κτλπ (κανενα 100αρι-120 ολο μαζι) ναι, θα φυγει στον θεο το διοξείδιο.
Ναι, εχω κανει πατεντα σκουπα βυθου. Δες στο σχημα. Σωληνας που περναει απο μπουκαλι και βγαζει το νερο μεσα στο μπουκαλι. Το νερο περναει απο το σφουγγαρι, και "υπερχειλίζει" απο το χειλος του κομμενου μπουκαλιου. Δεν το είπα για κακο το "ψευτικα". Οπως είπα μου αρέσει πολύ το φυτό που έχεις στο φοντο!
|
||||
|
||||
![]()
Εννοούσα αν θα φύγει το κυανοβακτήριο αν ανεβάσω τα επίπεδα(ppm) του CO2 στο νερό μου...
Το φυτό είναι Βολβίτης και απλά απάντησα ότι είναι φυσικό-κανένα πρόβλημα ![]() |
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|