|
|
||||
|
||||
![]()
Μετρησεις κανεις;Το φιλτρο ειναι στρωμενο;Να σου πω μονο οτι 3 χρυσοψαρα σε 70 λιτρα δεν ειναι 'μονο'.Βεβαια οι περισσοτεροι ξεκινησαμε χειροτερα απο εσενα.
![]() |
|
|||
|
|||
![]()
Α!φαντάστηκα οτι θα μπορούσα να έχω κι άλλα!anyway, όταν λες στρωμένο φίλτρο? λειτουργεί πάντως 2 μήνες!
|
|
||||
|
||||
![]()
Να σε ρωτησω οταν λες παραπαταει εννοεις οτι ψιλοκολυμπαει στο πλαι?
Και επισης μηπως το κανει λιγο μετα απο το ταισμα? |
|
|||
|
|||
![]()
ναι, κολυμπάει στο πλάι, αλλα οχι μετά το τάισμα... συνέχεια! μάλιστα χθές πρίν το βάλω στην γυάλα ήταν στο πλάι, δεν κολυμπούσε και επέπλεε λυγισμένο, σαν ψόφιο! τώρα το ξανα έβαλα στην γυάλα και φαίνεται καλα πάλι! Κάτι στο ενυδρείο παίζει λογικά... Τα άλλα 2 πάντως είναι μια χαρά...
|
|
||||
|
||||
![]()
Σε ρωταω για το ταισμα γιατι πιο παλια μου ειχε παρουσιασει το ιδιο θεμα χρυσοψαρο επειδη το ταιζα μια τροφη νομιζω της sera που ηταν σαν μπιλακια επειδη λοιπον ηταν το πιο λαιμαργο ετρωγε το συμπαν μετα απο ωρα κολυμπαγε στο πλαι το απομονωνα μετα συνερχοταν και ξανα τα ιδια αλλαξα τροφη και βρηκα την υγεια μου
|
|
|||
|
|||
![]()
Δε νομίζω γιατί εδω και 2 και κάτι μήνες την ίδια τροφή του δίνω! από χθες έχω αυτό το θέμα... τέλος πάντων! θα δείξει...
|
|
|||
|
|||
![]()
Τι θερμοκρασία έχεις;
|
|
||||
|
||||
![]()
Ας τα παρουμε απ΄την αρχη.
Πρεπει απαραιτητα να αγορασεις τεστ αμμωνιας, ΝΟ3, ΝΟ2, pH κλπ. Διαβασε εδω για να καταλαβεις τι εννοω στρωμενο ενυδρειο. Υποθετω ομως οτι μετα απο 2 μηνες θα εχει στρωσει. Συμπληρωσε την φορμα ασθενειων εδω και πες μας λιγα πραγματα παραπανω για το ενυδρειο για να σε βοηθησουμε καλυτερα. |
|
|||
|
|||
![]()
Στο μαγαζί όπου τα αγόρασα μου είπαν να πάρω μια γλύφτρα, να την αφήσω μέσα στο ενυδρείο για μια εβδομάδα και μετά να προσθέσω και τα ψαράκια!τίποτα άλλο! και αυτό έκανα!Λογικά αυτός είναι ο απάνθρωπος τρόπος σωστά???
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πληγή σε ετοιμοθάνατο CPD | paliosdimitris | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 11 | 24-04-11 14:51 |
Ετοιμοθάνατο lαbido, μπορω να κάνω κατι; | valantis315 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 19 | 10-09-10 01:20 |
Guppy άρρωστο- ετοιμοθάνατο? | erling | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 5 | 22-02-08 22:51 |
¨Αρρωστο(ετοιμοθάνατο???) παπαγαλόψαρο | GIWRGOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 28-06-07 09:33 |
gurami νεκρό - betta splender ετοιμοθάνατο | gkagad | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 22-08-04 14:46 |