|
|
||||
|
||||
![]()
Απο ολοτελα καλη κι η Παναγιωταινα
![]() Μην μπαινεις σε εξοδα. Απλα θα πρεπει να κανεις περισσοτερη υπομονη.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Εdit: Mολις τωρα διαβασα και εγω για αυτο το προιον μια συζητηση απο Ελληνες χρηστες που το χρησιμοποιησαν και ολοι ειχαν θετικα να πουν. |
|
||||
|
||||
![]()
ειδα οτι θα βαλεις μονο αρσενικα...
ενταξει τοτε...αν ειχες και θυληκα δηλαδη ενα χαρεμακι γιατι δεν μπορεις να βαλεις παραπανω σε λιγους μηνες θα ειχες πααααρα πολλα γκαπακια... την πατησα κι εγω ετσι σε 30 λιτρο με εντλερ... μετα απο λιγο και ρο θα με θυμηθεις τοτε θα τα βαρεθεις... εμενα τουλαχιστον δεν μου κανουν αισθηση πια |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Οσο για το αλλο θεμα περι microbe-lift πηρα σημερα το nite-out. Ποσο να βαλω και να το βαζω καθημερινα ή μερα παρα μερα που αν δεν κανω λαθος λενε οι οδηγιες? Παραλληλα θα ριχνω και απο το balancer που εχω? Να ειστε καλα. |
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() ![]() |
|
||||
|
||||
![]()
Για πες? Βασικα δεν ειπα οτι δεν θα τους προσφερω οτι χρειαζεται απλα δεν ειναι τοσο απαιτητικο ψαρι πχ. οσο ο μονομαχος που θελει συγκεκριμενο ph, χαμηλη ροη φιλτρανσης κλπ...
|
|
|||
|
|||
![]()
Είναι ψαρακια που περνάνε πολυ πιο συχνά απο ασθένιες απο άλλα.
Τα πετ σοπ τα αγοράζουν με το κιλο (κυριολεκτικά) και δεν δίνουν την αναλογη σημασία οποτε είναι και ταλεπορημένα. Εαν βρεις παρε απο συνχομπιστα. Δεν σε αποτρέπω. Να τα αγωράσεις/πάρεις ! Και εγώ εχώ, εαν ήσουν και στα μέρη μου θα σου έδινα κιολας ![]() Απλά δεν τα θεωρώ απο τα ψαρακια που αντέχουν. Οι ασθένιες που περασαν τα δικά μου ήταν πάντα αδικαιολόγητες. |
|
||||
|
||||
![]()
αν σου αρεσουνε βαλτα.καλυτερα να βαλεις και να "ταλαιπωρηθεις" για κατι που σου αρεσει παρα να βαλεις κατι γιατι καποιος σε προετρεψε και να το μετανιωσεις.αν σου αρεσουνε βαλτα.κιεγω ημουνα αναμεσα σε guppy και betta αλλα κατεληξα στο betta γιατι μου αρεσε λιγο περισσοτερο.εφοσον μπορεις και εχεις την ορεξη να ασχοληθεις για να προσφερεις σε οτι διαλεξεις τις συνθηκες που χρειαζεται, βαλε οτι σου αρεσει περισσοτερο.μονο ετσι θα το ευχαριστηθεις στο μεγιστο το χομπυ.εσυ θα το κοιτας το ενυδρειο και θα το χαιρεσαι οχι εμεις.αυτη ειναι η ταπεινη μου γνωμη.
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
guppies σε 25 λιτρο, μερικες ερωτησεις. | greenjanek | Ζωοτόκα | 13 | 08-01-10 15:01 |
sos μερικες ερωτησεις | reselie | Αρχάριοι γλυκού νερού | 1 | 24-12-09 09:20 |
Μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | andreas72 | Φωτογραφίες μελών | 8 | 08-04-08 16:56 |
μερικες φωτο απο το ενυδρειο μου. | chriskousis | Φωτογραφίες μελών | 3 | 27-11-07 11:04 |
μερικες ερωτησεις | Vasilis | Θαλάσσια Βιολογία | 13 | 22-07-05 14:01 |