|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ερώτηση,για την υπερδοσολογία Excel πόσο πρέπει να είναι η αναλογία και για πόσο καιρό;
Το ρίχνω χύμα ή μόνο με σύριγγα πάνω στην άλγη;Είναι πάρα πολλά τα σημεία. Ένα μπουκαλάκι των 250ml φτάνει;Να πάρω δύο-τρία;;; ![]() Ευχαριστώ.. ![]()
|
|||
|
|||
![]()
Ακολουθησε τις οδηγιες πανω στο μπουκαλι. Μην ξεπερασεις για ασφαλεια, το ανωτατο οριο συνολικα, ειτε το ριξεις απ ευθειας στο νερο, ειτε κανεις τοπικη εγχυση με συριγγα.
|
|
|||
|
|||
![]()
Καλημέρα φίλε μου, δυστυχώς έχω να σου πώ ότι δεν θα καταφέρεις τπτ με το excell εάν δεν χρησιμοποιήσεις υπερδοσολογία (5ml στα 50 λίτρα) για 4-5 μέρες και ταυτόχρονη συσκώτηση (μαύρη σακούλα) χωρίς φυσικά τάισμα...Εάν το ακολουθήσεις αυτό που μόλις ανέφερα, κάνεις στη συνέχεια 2-3 καλές αλλαγές νερού και περιμένεις καμιά 5-6 μέρες και η άλγη θα έχει εξαφανηστεί...Δυστυχώς όμως μόνο για κανα δίμηνο, εκτός μάλλον αν καταφέρεις και βρεις την ισσοροπία στο σύστημά σου...(πράγμα που εγώ δεν κατάφερα, ξαναγέμισα, οπότε και αργότερα με τον καιρό άλλαξα setup)Καλή επιτυχία...
![]()
|
||||
|
||||
![]()
Με την υπερδοσολογία αυτή υπάρχει κάποιος κίνδυνος για τα ψάρια μου;
Τα φυτά λιγότερο με καίνε...τα ψαράκια μην πάθουν τίποτα!!!
|
|||
|
|||
![]() Παράθεση:
![]() ![]() Σκεφτόμουν εδώ και μέρες να ανοίξω ένα θέμα με τίτλο "μου αρέσουν οι άλγες και οι λαθρεπιβάτες, πειράζει?", για τους λόγους που αναφέρει και ο Αλέξανδρος. |
|
||||
|
||||
![]()
Από δευτέρα ξεκινάω την θεραπεία και βλέπουμε...Ελπίζω να μην πάει κάτι στραβά!!!
|
||||
|
||||
![]()
Τελικά δεν έγινε τίποτα,το μόνο που κατάφερα είναι να ψοφήσουν τα Clea Helena.
Επειδή όμως θα άλλαζα το στήσιμο του ενυδρείου,καθάρισα καλά τα ξύλα, κλάδεψα όσο περισσότερο γινόταν τα φυτά,καθάρισα την επιφάνεια της άμμου, έκανα και μια καλή αλλαγή και ο Θεός βοηθός!!!
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Άλγες & φυτά - να σας πω τον πόνο μου... | aquaman | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 30 | 25-12-10 09:33 |
Άλγες-Άλγες-Άλγες !!!! | pagos4 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 13 | 16-12-10 16:27 |
Μερικές Ιδέες; | Derfisch | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-01-08 22:34 |
Μερικές Ερωτήσεις | JohnG | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 12-01-08 14:41 |
Μερικές ερωτησεις... | aaaooll | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 27-03-07 02:24 |