|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
Ασπρη δεν θα στο συνιστουσα.Πρωτον την νυχτα θα τραβα πολυ το ματι σου και θα σε ενοχλει και δευτερον οσο σκουρα τοσο καλητερα για τα ψαρια,δεν στρεσαρονται.
Οσο για τα Haps κατα κανονα εναι μεγαλα ψαρια και δεν νομιζω να κανουν για το ενυδρειο σου.Εγω θα ελεγα να πας για 2 το πολυ 3 χαρεμακια μπουνες.Αλλα αν θελεις οποσδηποτε Haps να βαλεις το πολυ Αλονοκαρα η Borley η Fryery.Σαυτα τα μεγεθη να παιξεις. Καλη συνεχεια ![]() |
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
Παράθεση:
|
||||
|
||||
![]()
Εγώ μιας και είδα καθυστερημένα το θέμα να πω για την άμμο...άσπρη δε θα πρότεινα ούτε και εγώ παρά το ότι έχω άσπρη για τους εξής λόγους:1)στρεσάρει αρκετά τα ψάρια αν μιλάμε για ενυδρείο με φυσιολογικό και όχι πολύ χαμηλό φωτισμό,κάτι που φαίνεται στα χρώματά τους. 2)κάθε ακαθαρσία που κάθεται πάνω της χτυπάει άσχημα στο μάτι.H πρώτη παραπάνω παρατήρηση μόνο για mbuna.Για haps τα πράγματα μάλλον είναι διαφορετικά από όσο λέει ο Kostas.
Από την άλλη είναι όμορφη και δημιουργεί ωραία αντίθεση με σκούρο backround και σκουρόχρωμες πέτρες,αλλά αν έβαζα τώρα ξανά,δε θα έβαζα κάτασπρη,αλλά κάτι που να πηγαίνει σε ανοιχτό μπεζ.
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|