|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
![]() |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|
||||
|
||||
![]()
το υλικο που λεω ειναι ενα σακουλακι (σαν σακουλακι με ανθρακα) το οποιο διατηρει την θερμοκρασια σταθερη μεσα στο κουτι.
Τελικα απεβιωσαν και τα αλλα δυο? Μηλησε με το μαγαζι και στειλτους στον ![]()
|
||||
|
||||
![]() Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
![]()
καλα παιδια ας μην ειμαστε απολυτοι..ουτε ξερω ποιο μαγαζι τα εστειλε...αλλα δε ξερουμε τι μπορει να εφταιξε....και μου φαινεται δυσκολο ενα μαγαζι που στελνει ψαρια να μη ξερει να τα συσκευαζει καλα...επισης δε θεωρω απολυτως απαραιτητο το "φακελακι" για τη θερμοκρασια αυτη την εποχη...
επιπλεον...εχετε δει υπαλληλους του κτελ πως πετανε τα κιβωτια?? εγω απορω πως τα ψαρια μας φτανουν σωα συνηθως....αλλα δε μπορεις να τα στειλεις με αλλο τροπο... ![]() σαφως και ενα τηλ στο μαγαζι ομως πρεπει να γινει. απλα ας μην καθαιρουμε χωρις να ειμαστε απολυτα σιγουροι...
|
||||
|
||||
![]()
θα συμφωνισω οτι αυτο για την θερμοκρασια δεν χρειαζεται....
|
|
||||
|
||||
![]()
τι τα θες τα ταγκανικα και να χονολουλου ρε ποδηλατη!!!!! βαλε γκαπυ
|
||||
|
||||
![]()
σωστα για την θερμοκρασια δεν χρειαζεται τωρα ειναι καπως σταθερη και αγγιζει τις ενυδρειακες τιμες αυτην την εποχη.
Απο πλευρας συσκευασιας παντως ισως δεν ειναι ολα τα μαγαζια ιδια, εγω προσωπικά (και θα το πω) ψωνησα απο waterInn 8 chromis τα οποια ειναι πολυ μικρα και μου ταχαν σε τεραστιες σακουλες καθε ενα ξεχωριστα με μπολικο νερο και τιγκα στον αερα μεσα, μου εκανε εντυπωση τοσο αριστη συσκυασια !!! Δεν εχασα κανενα και τα ψαρια ηταν σε αριστη κατασταση οταν τα προσαρμοσα στο ενυδρειο ! Λογικα πηστευω οτι την ακουσαν ολα τα ψαρια κατα την μεταφορα , οπως ειπε ο φιλος 2 ψαρια σε καθε σακουλα και αν ηταν και μικρες .... αυξηθηκε η αμμωνια και τα ψαρια δηλητηριάστηκαν. Αν συμβει κατι τετοιο σε μεταφορα ψαριων ειναι πολυ δυσκολο να συνελθουν τα ψαρια οτι και να κανεις , και καλη προσαρμογη και αεραντλιες ισως δεν εχουν αποτελεσμα. http://www.aquaspace.gr/as/cgi-bin/i...viewnews&id=77
|
||||
|
||||
![]()
εγω εκανα προσαρμογη κοντα στην μια ωρα,και οταν του το ειπα, μου ειπε οτι πανω απο ενα τεταρτο δεν κανει γιατι δεν περνουν αερα!!!τα ψαρια ηταν τερμα κατω στην σακουλα οχι επανω,και οταν ριχνεις νερο στην σακουλα μπαινει και οξυγονο με την αναταραξη.κανω λαθος?
|
![]() |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
![]() |
||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Τι είναι αυτα!!!! | nicpapa | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 23 | 22-01-11 11:27 |
Τι ειναι αυτα? | beat89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 09-01-11 01:14 |
Αυτα τα ψαρακια ταιριαζουν? | greemlin | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 08-05-09 22:42 |
Τι ειναι αυτα???? | tazkorinthos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 31 | 24-02-09 04:53 |
τι ειναι αυτα? | panoscorfu | Γενικά - Αναγνωρίσεις ειδών | 2 | 02-01-09 23:12 |